IZRAČUNAJTE DATUM SVOJE SMRTI: Petici je smrt za petama, sedam ima anđela čuvara
Ilustracija, Foto: Profimedia

PREDSKAZANJE

IZRAČUNAJTE DATUM SVOJE SMRTI: Petici je smrt za petama, sedam ima anđela čuvara

Odredite datum smrti prema datumu rođenja na mreži. Test za datum smrti: saznajemo o najtajnijim

Objavljeno:

Ako se pitate koliko dugo ćete živeti i koliko brzo će doći smrt po vas, ne brinite niste sami na ovom svetu!

To pitanje postavljaju mnogi od nas, ali retko ko je sprema da čuje odgovor.

Međutim, ako ste od onih znatiželjnih i nije vas strah da se suočite sa sudbinom, onda ste na pravom mestu!

Naime, stručnjaci za numerologiju otkrili su nam kako da izračunamo precizno datum svoje smrti i to uz pomoć datuma rođenja.

foto: Profimedia

Hajde da pogledamo!

Datum rođenja i datum smrti direktno su povezani. Sadrže poseban algoritam, gde je početak rođenje osobe, a kraj njegova smrt. Ali život je toliko nepredvidiv da je gotovo nemoguće zamisliti koji vas događaj očekuje u sledećem trenutku.

Da biste saznali datum svoje smrti, treba će vam prazan komad papira. Na njemu napišite datum svog rođenja, a zatim saberite jedan po jedan broj, a kada dobijete dvocifrenu cifru, takođe saberite ta dva broja i dobićete broj koji vam određuje datum vaše navodne smrti.

Numerologija rezultirajućih brojeva je sledeća:

Broj jedan znači brzu smrt

Broj jedan znači brzu smrt. Najverovatnije će datum vaše smrti biti u starosti. Živećete vrlo dug, svetao i srećan život. Smrt neće biti duga i bolna, biće laka i brza.

Osobu s brojem dva čeka iznenadna smrt

Numerologija ovog broja ukazuje na veliku verovatnost nesreće. Takvim se ljudima savetuje da budu obazrivi na sumnjive događaje. A najsretnije godine života su životna dob od sedam, devetnaest, dvadeset devet, četrdeset pet i šezdeset i sedam godina.

Trojka govori o bolestima u starosti

Možete preživeti do starosti, ali umrećete ćete od pratećih bolesti. Najopasnijim za vas mogu se smatrati četrdeset četiri i sedamdeset i tri godine života.

Četvorke čeka dugovečnost

Ukoliko dobijete broj četiri čeka vas dug životni vek. Prema numerologiji, smrt će vas nadvladati ne ranije od sto godina. I čak se u toj dobi možete osećati sjajno.

Petici je smrt za petama

Petice, vama je smrt bukvalno za petama, ali ste srećna osoba- Sve vreme vas nevidljiva sila odvodi od raznih nevolja, nesreća, i tako dalje. Živećete srećno, ako ne nanesete štetu drugima. Najopasnije godine za vas su tri, petnaest, dvadeset i četiri, četrdeset i osam, šezdeset dve i sedamdeset šest godina.

Šesticama karma izuzetno važna

Za njih, u numerologiji, nije teško saznati datum vlastite smrti. Trinaest, dvadeset i dve, četrdeset i sedam i šezdeset i osam godina s pravom se smatraju teškim godinama života.

Sedam ima anđela čuvara

Kada saberete brojeve od datuma rođenja i dobijete sedam, to znači da imate snažnog anđela čuvara. Treba biti oprezan s elementima vode i vatre. Numerologija kaže da će vaša smrt direktno zavisiti od njih. Savetuje vas da budete oprezni u dobi od dvadeset četiri, trideset šest i šezdeset jedne.

Osam se igra smrću

Strogo je zabranjeno rizikovati. Ako se pridržavate ovog pravila, živet ćete mnogo duže.

Devetku čeka nagla smrt

Za devetku se život može naglo završiti. Takvi ljudi retko žive do pedesete godine. Savetuje im se da pažljivo prate svoje zdravlje, ne zloupotrebljavaju alkohol i pušenj. I do šesnaeste, dvadeset i tri, trideset osam i četrdeset i sedam godina budite oprezni.

I zapamtite: Numerologija je nauka. Mozda nije u pravu. Svaka osoba ima individualno predviđanje. Može se izračunati samo u kombinaciji s ostalim pokazateljima. Sami ste odgovorni za svoj život.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.