NAJLUĐE BEKSTVO IZ ZATVORA! Ćuvala ga je gomila policajaca a onda je zatvorenik uradio ovo! (VIDEO)
Zatvorenik je brzo shvatio da se preigrao, pa je čak zamolio jednog policajca da mu pruži ruku, da bi se lakše vratio nazad, Foto: Facebook Printscreen/Festina Lente

NEVEROVATNO

NAJLUĐE BEKSTVO IZ ZATVORA! Ćuvala ga je gomila policajaca a onda je zatvorenik uradio ovo! (VIDEO)

Nezabeležen slučaj

Objavljeno:

Snimak dolazi iz Rusije, i na njemu možete videti sasvim neobičan pokušaj bekstva iz zatvora.

Preciznije, zatvorenik je smešten u "kutiju" i verovatno čeka suđenje. Primetio je da iznad glave ima samo daske, pa je, zahvaljujući tome što je mršav, uspeo da se provuče između njih i probije plafon od laganih ploča, kakve se često viđaju po kancelarijama.

Posebno je zanimljivo ponašanje policajaca. U prvi mah, nisu ni reagovali na njegov pokušaj, misleći da nema nikakve šanse da se popne gore, ali kada je u tome ipak uspeo, usledila je panika. Izbezumljeno su počeli da trče okolo, jer su shvatili da je već jednom nogom praktično na slobodi.

Ipak, jedan od prisebnijih policajaca je uhvatio pritvorenika za nogu i tako uspeo da ga spreči da, poput spajdermena, kroz plafon ne pobegne do sledeće prostorije.

Zatvorenik je brzo shvatio da se preigrao, pa je čak zamolio jednog policajca da mu pruži ruku, da bi se lakše vratio nazad.

Kada se spustio u ćeliju, sam je ponudio ruke na koje su mu stavili lisice, da ne bi dodatno komplikovao sebi situaciju. I obukao je trenerku koju su mu svukli dok su ga spuštali dole, pa je ostao samo u gaćama.

U svakom slučaju, dobro ih je preznojio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.