ODMOTAO JE PAKET KOJI JE PRONAŠAO NA PLAŽI I DOŽIVEO ŠOK ŽIVOTA: Pobogu, DA LI JE REALNO da je OVO unutra? (FOTO)
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

AUU

ODMOTAO JE PAKET KOJI JE PRONAŠAO NA PLAŽI I DOŽIVEO ŠOK ŽIVOTA: Pobogu, DA LI JE REALNO da je OVO unutra? (FOTO)

Bio je umotan u foliju

Objavljeno:

Muškarac iz Viskonsina šetao je plažom kada se šokirao otkrivši mozak umotan u aluminijumsku foliju. Utvrđeno je da mozak nije ljudski, ali ne zna se kojoj je životinji pripadao. Džejms Senda je u parku pronašao paket u obliku cigle umotan u aluminijumsku foliju i zavezan ružičastom gumicom. Sumnjajući da se u njemu nalaze droga ili novac, paket je otvorio i otkrio kako su u njemu mozak, cvetovi i novac.

"Kad sam ga prvi put otvorio, mislim da sam bio toliko šokiran da nisam shvatio što je to", rekao je Senda za CNN i dodao: "Prišao sam gradskim radnicima u blizini i upitao: ''Jesam li upravo našao mozak?'"

Policija je soapštila da mozak nije pripadao čoveku, ali nije sigurno od koje je životinje potekao. Neki smatraju da je mozak možda deo rituala ispraćaja mrtvih, koji uključuje cveće i novac kao predmete koji se mogu koristiti u zagrobnom životu.

Senda je rekao da mu je drago što je mozak pronašao on, a ne, na primer, neko dete koje se igralo na plaži. "Imam 47 godina i izbezumljen sam zbog toga", zaključio je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.