POZNATA INFLUENSERKA UHAPŠENA ZBOG OVE FOTKE: Vidite li koje KRIVIČNO DELO je napravila? (FOTO)
Uhapšena influenserka, Foto: Instagram/Emili Ras

KAZNENA PRIJAVA

POZNATA INFLUENSERKA UHAPŠENA ZBOG OVE FOTKE: Vidite li koje KRIVIČNO DELO je napravila? (FOTO)

Ranije ove nedelje na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na policijskom automobilu

Objavljeno:

Emili Ras (Emmy Russ) našla se pod istragom policije koja tvrdi da je njeno fotografiaanje napravilo udubljenje na njihovom automobilu.

21-godišnjakinja ima više od 160 hiljada pratilaca na Instagramu i ove godine pojavila se u nemačkom Celebrity Big Brotheru.

Ranije ove nedelje na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na policijskom automobilu, uz koju je napisala da je uhapšena nakon te fotografije. Kaže i kako je napustila policijsku stanicu s modricama te nakon radnog vremena.

foto: Instagram/Emili Ras

Iako ona nije navela detalje, policija iz Hamburga na društvenim mrežama objavila je da su uhvatili ženu koja je pozirala na policijskom automobilu. Policija je kasnije utvrdila da je automobil oštećen, zbog čega je podnesena kaznena prijava protiv mlade devojke, a fotografiju koju je objavila tretiraju kao dokaz.

Osim toga, Ras je morala doći u policijsku postaju zbog identifikacije. "Istraga protiv nje je u toku i naplatiće joj se šteta (prema trenutnim procenama) od nekoliko stotina eura", priopćili su iz policije.

- Naš zahtev: Da, naši policijski automobili mogu biti poprilično seksi! Dobrodošli ste da ih fotografišete! Ali pripazite da pritom ne budu oštećeni - sedenje na njima ili penjanje definitivno je previše, dodali su.

Emmy je najavila kako će otkriti detalje incidenta, ali još uvek nije to uradila. Ostavila je međutim komentar ispod objave policije u kojem ih je optužila da su obrisali njene prethodne komentare.

- Policijo iz Hamburga, zašto stalno brišete moje komentare? Skrivate li šta?, napisala je.

Njen postupak podelio je mišljenja, no mnogi smatraju kako je čitava stvar otišla predaleko. Neki su se pitali kako je mogla udubiti haubu, dok se mnogi utvrdili kako bi u svakom slučaju trebala preuzeti odgovornost za štetu koju je napravila.

- Jednostavno ne sedate na tuđi automobil, bio on policijski ili ne, jedan je od komentara s kojim su se mnogi složili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.