BOŽE, KAKO SUZE DA NE POTEKU KAO DVE REKE? Udala se PRELEPA RUSKINJA kojoj je muž odsekao OBE RUKE
Udala se, Foto: Instagram/Printscreen

NOVI ŽIVOT

BOŽE, KAKO SUZE DA NE POTEKU KAO DVE REKE? Udala se PRELEPA RUSKINJA kojoj je muž odsekao OBE RUKE

Margarita se inače sa svojom decom preselila iz moskovske oblasti, gde se tragedija dogodila u Sankt Peterburg

Objavljeno:

Ruskinja Margarita Gračeva (27), majka je dvoje dece kojoj je bivši muž Dmitri odsekao obje ruke 2017. godine, pre nekoliko dana objavila je na svom Instagram profilu da se udala. Margarita i njen novi suprug Maksim nedavno su priredili venčanje na kojem su prijateljima priredili i neobično iznenađenje.

U trenutku kada je trebalo da razmene burme, Maksim ih je bacio u reku i šokiranim gostima rekao: “Danas definitivno neće biti venčanja”. Nakon početnog šoka, Margarita je objasnila da su se njih dvoje venčali pre godinu dana i da je ovo zapravo proslava prve godišnjice braka. Za medije je potvrdila da je u drugom braku “nenormalno sretna”.

Margarita se inače sa svojom decom preselila iz moskovske oblasti, gde se tragedija dogodila u Sankt Peterburg. Nju je bivši muž optužio da ga je varala i u psihotičnom nastupu ljubomore odsekao joj je obje ruke. Margrariti su lekari uspeli zašiti jednu ruku, ali može da je koristi samo delimično dok drugu nisu uspeli spasiti.

Dmitri je dobio zatvorsku kaznu od 14 godina, a Margarita je u međuvremenu počela koristiti bioničku šaku na drugoj ruci. Nakon užasa koji je preživela podnela je zahtev za razvod i napisala knjigu “Sretna bez ruku” u kojoj se obratila svim ženama koje prolaze kroz porodično nasilje i podstakla ih da pobegnu iz takvog odnosa.

Nedavno je po prvi put objavila i seriju slika sa bioničkom rukom.

Я давно хотела сделать ЭТО... Но никак не решалась... __________ _______________ ____________________ Для меня это первая фотосессия без протеза. Всегда и везде я с ним.? Гулять в футболке, пойти на какое-то мероприятие, сходить в магазин с протезом NO PROBLEM! А вот история где только я, культя(дурацкое название)?и миллионы взглядов людей NEVER! Я даже к брату на выпускной не пошла, потому-что у меня сломался протез. Отчасти мне не нравится восприятие людей меня с железной рукой и без. Когда я с протезом все смотрят как на супергероя. А когда я с культей, в большинстве случаев это взгляды жалости. —————————————— В мире очень много людей с ампутацией, которые по какой-то причине пока не могут получить протез. И этой фотосессией я хочу показать: - НЕВАЖНО есть ли у тебя стильная железная рука,нога,это всего лишь маленькое дополнение; ВАЖНЫ твои внутренние ценности, взгляды и твоя личность! - перебороть свой барьер, может быть показав себя здесь без протеза, в скором будущем я смогу сходить за хлебом в футболке с коротким рукавом. ——————————————— У меня есть "ТОП" близких людей,которые приходят ко мне в гости и я не бегу надевать протез. Перед ними я не стесняюсь и так же комфортно себя чувствую. Сейчас я открываю доступ в этот "ТОП" и вам, и очень надеюсь что вы меня поддержите! ———————————————— Фотограф @videophoto.may Боди сшитое на заказ @_midle_ Макияж @mua_annabel Прическа @julia_pe_stylist Спасибо за наш совместный труд в момент отключения горячей воды и моё 2-недельное отмывание блёсток с себя и пола? #маматрансформер #bebionic #блестки

A post shared by Маргарита Грачева (@margoritka1211) on

– Kada ljudi vide protezu, gledaju me kao superheroja, a kada me vide bez šake, sažaljevaju me. Mislim da preteruju i u jednom i u drugom slučaju, a ovim slikama sam htela da pokažem da nema nikakve razlike u meni sa rukom i bez ruke – rekla je tada.

– Žene me često pitaju kako da se zaštite od nasilnog partnera i kako da budu sigurne da partner nije nasilan. Nemam odgovor na to pitanje. Osoba može da se promeni u sekundi. Mene moje iskustvo nije navelo na to da dignem ruke od ljubavi. Morate da verujete u dobre stvari – kazala je Margarita koja kaže da je drugog muža pažljivo izabrala.

foto: Printscreen/Instragram

Prvo su, kaže, bili prijatelji, sve dok se nije navikla na njega.

– Strpljivo me je čekao i nije me pritiskao i zahtevao da definišemo vezu. Verujem da je zato i uspelo. Moja dva sina se sjajno slažu sa njim – kaže Margarita, dodajući da njeni sinovi ne znaju ništa o tome kako je njihov otac majci odsekao ruke.

– Znaju samo da je u zatvoru i to je to. Ne smatraju ga ocem – izjavila je ona, prenosi Žena.blic.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.