IZNAJMIO JE AUDIO R8, SMRSKAO 13 PARKIRANIH VOZILA, PA SE ZAPALIO: Na kraju se snimio ovaj KLIP i ODAO SE! (VIDEO)
Međutim, bizaran deo priče odnosi se na videozapis podeljen na društvenim mrežama, Foto: Printscreen

ludilo mozga!

IZNAJMIO JE AUDIO R8, SMRSKAO 13 PARKIRANIH VOZILA, PA SE ZAPALIO: Na kraju se snimio ovaj KLIP i ODAO SE! (VIDEO)

Identitet vozača nije poznat policiji jer nikoga nisu našli na mestu nesreće, osim užasnutih stanara koji su rekli da su mislili kako je počeo rat

Objavljeno:

Na asfaltu Avenije de la République u zapadnom pariškom predgrađu Nanter, ostale su hiljade sitnih plastičnih i karbonskih ostataka koji su i nakon tri dana svedočili o stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u 5 ujutro.

U noći između subote i nedjelje, naime, "arterija" koja povezuje Colomb s Nantereom bila je poprište spektakularnog sudara s rezultatom: 13 razbijenih parkiranih automobila i jedan Audi R8 Spajder prepolovljen na pola, s V10 motorom u plamenu.

Kako piše Le Parisien reč je o iznajmljenom supersportskom automobilu, koji je bio iznajmljen u paru s Poršeom 911 za jedno venčanje u Parizu, a čiji je vozač pri velikoj brzini u mirnom predgrađu pri visokoj brzini izgubio kontrolu te porazbijao automobile s leve i desne strane avenije pre nego što se prepolovio i zapalio.

Identitet vozača nije poznat policiji jer nikoga nisu našli na mestu nesreće, osim užasnutih stanara koji su rekli da su mislili kako je počeo rat.

Međutim, bizaran deo priče odnosi se na videozapis podeljen na društvenim mrežama koji je snimio muškarac golog do pasa s nepokrivenim licem, a koji između ostalog kaže "prepolovili smo ga, ali smo dobro".

Neimenovani muškarac nije bio prisutan kad je policija stigla na mesto nesreće, a vlasti su pokrenule istragu kako bi utvrdile ko je sedio za volanom nemačkog superautomobila u trenutku nesreće.

Jedan od stanovnika tog područja rekao je da su neko vrime tokom noći čuli glasne zvukove motora pre nesreće i dodao kako je R8 tokom noći nesreće vozilo više od jednog vozača. Policijski izvor to je potvrdio rekavši da je "automobil prelazio iz ruke u ruku tokom noći. Moramo identifikovati vozača." Najmanje pet vlasnika vozila koja su stradala u nesreći već su podneli zahteve za štetu, a za vozačem iznajmljenog Audija R8 potraga se nastavlja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.