BOLESNOM ČOVEKU NE DAJU DA UMRE KAKO ON HOĆE: Objavio je lajv sebe na samrti, ZBOG TOGA SU GA KAZNILI
Foto: Youtube / Printscreen

bizarno

BOLESNOM ČOVEKU NE DAJU DA UMRE KAKO ON HOĆE: Objavio je lajv sebe na samrti, ZBOG TOGA SU GA KAZNILI

Fejsbuk danas odlučio da mu blokira njegov nalog, jer, kako su saopštili, ne žele da on emituje pizor samoubistva kako je nameravao.

Objavljeno:

Fejsbuk je danas objavio da će blokirati pokušaj Francuza koji boluje od neizlečive bolesti da na svom profilu na toj društvenoj mreži uživo prenosi svoje umiranje.

Nakon što mu je predsednik Emanuel Makron uskratio eutanaziju, odlučio je da prestane da pije lekove i uzima vodu i hranu i obećao da će svoju smrt prenositi uživo na internetu.

- Počinje put oslobođenja i verujte mi, srećan sam. Uzeo sam svoj poslednji obrok, prestajem da uzimam tečnost i lekove. Znam da me očekuju teški dani, ali doneo sam odluku i miran sam - izjavio je Alan Kok (57) na svojoj Fejsbuk stranici nešto posle ponoći u subotu,

Međutim, Fejsbuk danas odlučio da mu blokira njegov nalog, jer, kako su saopštili, ne žele da on emituje pizor samoubistva kako je nameravao.

Kako je ranije naveo, plan mu je bio da prenosi poslednje dane svog života počevši od subote uveče, i prema njegovim prognozama, snimanje je trebalo da traje četiri ili pet dana, koliko je procenio da mu je potrebno da izvrši samoubistvo tako što je prestao da jede, pijevodu i uzima terapiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.