BIZARNA SCENA IZ AVIONA Zbog onoga što je uradila DOŽIVOTNO JOJ JE ZABRANJENO LETENJE, a izgovor joj je HIT (VIDEO)
Ovo su odmah zabeležile sigurnosne kamere, a snimak je brzo obišao svet, Foto: Jukrejn Internešnal Erlajnsom, Printskrin daily mail

nečuveno

BIZARNA SCENA IZ AVIONA Zbog onoga što je uradila DOŽIVOTNO JOJ JE ZABRANJENO LETENJE, a izgovor joj je HIT (VIDEO)

Pilot je pozvao hitnu pomoć, policiju i graničnu policiju, a aerodrom Borispolj potvrdio je incident

Objavljeno:

Video snimci sa aerodroma u Kijevu šokirali su kako javnost tako i aviokompaniju koja je upravo iskrcavala putnike - jedna žena odlučila da se prošeta po krilu aviona.

Naime, ženi koja se sa suprugom i dvoje dece vraćala sa godišnjeg odmora u Turskoj žurilo se da se iskrca iz aviona Boing 737-86N kojim je doletela, pa je pravdajući se vrućinom, otvorila "izlaz u slučaju opasnosti" i prošetala se krilom. Ovo su odmah zabeležile sigurnosne kamere, a snimak je brzo obišao svet.

Majci dvoje dece strogo je zabranjeno dalje letenje Jukrejn Internešnal Erlajnsom kojim se vraćala iz Antalije, zbog ovog incidenta.

- Avion je sleteo i gotovo svi putnici su izašli. Prošetala je gotovo od repa do reda u kojem se nalazi "izlaz u slučaju opasnosti", otvorila vrata i izašla. Za to vreme, dvoje dece bilo je van aviona i stajalo je do mene. Bili su iznenađeni i vikali: "Ono je naša mama!" - objašnjava jedan turista.

Pilot je pozvao hitnu pomoć, policiju i graničnu policiju, a aerodrom Borispolj potvrdio je incident.

U izveštaju se navodi da žena, koja se na kraju bezbedno vratila u avion, nije mogla da objasni razlog svog ponašanja, kao i da nije bila pod uticajem alkohola ni narkotika.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.