IZAŠLA SAM SA STRAVA FRAJEROM I SKINULA GA: Rekao mi je da sednem na njega, poslušala sam ga i desio se pravi ŠOK!
Kada sam mu rekla da nisam osetila ništa prilikom seksa, izdrao se "Pa možda ti jednostavno imaš ogromnu vaginu", Foto: Profimedia

pikantna životna priča

IZAŠLA SAM SA STRAVA FRAJEROM I SKINULA GA: Rekao mi je da sednem na njega, poslušala sam ga i desio se pravi ŠOK!

Rekao mi je "Ne brini, postaće veći", ali nije

Objavljeno: 14:50h

Desetak anonimnih žena odlučilo je da podeli svoje iskustvo sa "mikropenisom" za sajt "Bazfida". Urnebesno smešna ali i poučna iskustva govore o tome kako je to imati odnose sa penisom koji je 2,5 puta manji od prosečnog.

"IMALI SMO SAMO ORALNI SEKS"

- Zabavljala sam se sa momkom koji ima mali penis, oko godinu dana. Prvi put kada sam ga videla iznenadila sam se, ali se nisam zaledila. Prvi put kada smo imali seks ujedno je bio i jedini put da smo imali klasičan seks. Ostatak vremena smo praktikovali samo oralni seks. To mi ni najmanje nije smetalo, bio je jako dobar u onome što je radio. A običan seks nam je bio nekako čudan, nismo našli dobar ritam i uopšte nismo uživali. Sve u svemu, to je bila jako zadovoljavajuća veza za mene.

"UH, DA LI ĆE TO DA RADI?!"

- Upoznali smo se preko Tindera, i bilo mi je čudno što je prvo želelo da se dobro upoznamo i izađemo nekoliko puta pre seksa. Ja sam Škorpija i često odmah uskačem u krevet. Ali,bio je romantičan i upalilo je. Prvi put kada smo imali odnose, prvo mi je priuštio oralni seks i bilo je toooliko dobro da mi mikropenis posle uopšte nije smetao. Samo sam pomislila "Uh, da li će to da radi" kada sam ga ugledala. Seks je bio čudan, i mogli smo to da izvedemo jedino u "dogi stajlu". Ali, sve u svemu, bilo je hemije i on se baš trudio.

foto: Profimedia

"BIO JE KRAĆI OD MOJE ŠAKE, A JA IMAM JAKO MALE RUKE"

- Bila sam na žurki, i videla sam visokog, tamnokosog i zgodnog dečka koji mi se i ranije sviđao. Otišli smo kod njega i iz nekog razloga je mislio da je zabavno da mu sedim u krilu i gledam video mađioničarskih trikova. Šta god. Otkopčala sam mu pantalone, stavila ruku i videla da mu je penis kraći od četiri petine moje šake. A ja imam jako male ruke. Rekao mi je "Ne brini, postaće veći", ali nije.

"IMAO JE MALI PENIS, ALI JE BIO ZGODAN"

- Studirala sam jedan semestar u inostranstvu. On je bio ludački zgodan i imao je strani naglasak. Dok smo se mazili, otkrila sam da ima mali, minijaturni penis. Na kraju nismo ni imali seks, zadovoljio me je na druge načine. Izbegla sam seks ne zbog penisa, već zato što sam imala samo 19 godina. Bio je zgodan i pametan, i uopšte se ne kajem. Sada je, sudeći po njegovom fejsbuku, oženjen i ima decu.

"TRAŽILA SAM GA, MISLILA SAM DA SAM GA UHVATILA SA TESTIS"

- Moj prvi i jedini susret sa mikropenisom desio se na drugoj godini fakulteta. Bila sam pijana, stavila sam ruku dole, i zapanjila se. Nastavila sam da ga tražim, misleći da sa ga uhvatila za testis ili tako nešto. Mislila sam da ima još. Pokušala sam da ga zadovoljim rukom, ali nisam išla dalje od toga.

"BUKVALNO NISAM OSEĆALA NIŠTA PRILIKOM SEKSA"

- Dva puta sam imala iskustva sa mikropenisom. Prvi put sam bila u vezi sa momkom koji minimalno obdaren koji mi se jako mi se dopadao. Uvek mi je pružao oralni seks i pitao da li može još nešto da uradi za mene. Kada smo raskinuli, ne zbog malog penisa, imala sam prilično otvoren um po pitanju veličine. Drugi je došao nekoliko meseci kasnije, i imao je još manji penis. Bukvalno nisam osećala ništa prilikom seksa. A on se nije ni trudio da nešto uradi. Kada smo završili pitao me je da li mi se dopalo, rekla sam ne. Kada sam mu rekla da nisam osetila ništa prilikom seksa, izdrao se "Pa možda ti jednostavno imaš ogromnu vaginu".

"BIO JE VELIČINE MOG PALCA"

- Bila mi je to prva veza posle razvoda, i odlučila sam da idemo polako.Više puta sam prespavala kod njega, i samo smo se mazili iznad struka. Kada je došlo vreme za seks i kada se skinuo, prvo sam pomislila "urođena mana". Njegov penis je bio veličine mog palca. A ja imam nerazvijene palčeve. Da vam objasnim, njegov penis je u erekciji bio veličine palca Megan Foks! Naravno, nisam ništa osetila. Kasnije smo raskinuli, ali ne zbog toga.

"NISAM MOGLA DA GA NAĐEM"

- Nekoliko puta smo izašli, a onda smo otišli do njega. Skinuli smo odeću, i on mi je rekao da sednem na njega. Nije moj izbor, ali OK. Poepela sam se i...jednostavno nisam mogla da ga nađem. Kada sam ga dodirnula, užasnula sam se. "Je li dignut?", pitala sam, rekao je da jeste. "Jesi li stavio kondom?" pitala sam ga, rekao mi je da nema, jer će mu od toga pasti. "Već je pao, vodi me kući", rekla sam.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.