Odneli su stari nameštaj i đubre iz kuće, ali vlasnica nije platila! Usledila je BRUTALNA OSVETA (VIDEO)
Osveta, Foto: youtube

i treba

Odneli su stari nameštaj i đubre iz kuće, ali vlasnica nije platila! Usledila je BRUTALNA OSVETA (VIDEO)

Dan nakon odvoza otpada, vratili su se na njen posed i istresli kamion pun smeća po celom dvorištu

Objavljeno:

"Ne bismo zaradili veliku količinu novca, samo smo joj hteli da pomognemo", rekla su braća

Braća koja se u Kardifu, u Ujedinjenom Kraljevstvu, bave uklanjanjem otpada i raščišćavanjem kuća osvetila su se ženi koji im nije platila za obavljen posao. Dan nakon odvoza otpada, vratili su se na njen posed i istresli kamion pun smeća po celom dvorištu.

Džonatan Morgan (31) i njegov brat Kalum (27) nekoliko sati su uklanjali stari nameštaj i otpad iz stana te posao naplatili 120 funti. Žena koja ih je za to unajmila nije im platila pa su sutradan po njenom prilazu i dvorištu bacili hrpu smeća koju su ranije odvezli, a sve su to snimili i objavili.

Porodica žene koja nije platila kasnije je kontaktirala braću Morgan te zamolila mogu li ponovno pokupiti smeće. To bi, kako su im rekli, platili unapred, nali braća su ponudu odbila jer tamo više nisu hteli da se vraćaju, piše The Sun, prenosi Index.hr.

“Jedan njen rođak nas je nazvao i rekao: ‘Sada imamo novac. Možete li odneti otpad ako platimo unapred?’ Rekli smo da nas posao više ne zanima – objasnila su braća.

Oni su posao u početku prihvatili iako su bili u gužvi. Žena im je objasnila kako brzo treba skloniti stvari, ali rekla je i da nema previše novca. Oni su cenu tada s 200 funti spustili na 120.

“Ne bismo zaradili veliku količinu novca, samo smo joj hteli da pomognemo”, rekla su braća kojima žena nije platila niti sniženi iznos.

Bonnus video:

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.