MAJKA JE SINU OD SVADBE NAPRAVILA PAKAO: Usred venčanja priletela mladoj i rekla ovo (VIDEO)
Na diskretnoj ceremoniji pred matičarem, dok su stajali jedno naspram drugog, Džudi je ustala i dobacila pogrdne reči Džekovoj budućoj supruzi Ani Larabi, Foto: Youtube printscreen/3w-news

SKANDAL

MAJKA JE SINU OD SVADBE NAPRAVILA PAKAO: Usred venčanja priletela mladoj i rekla ovo (VIDEO)

Sin Džek plašio se da će nešto da se dogodi jer mu je majka Džudi celog života bila “za petama” plašeći se momenta kad zbog buduće žene bude ostala sama. I to se i dogodilo

Objavljeno:

Pobesnela majka napravila je skandal na sinovljevom venčanju u Kaliforniji.

Sin Džek plašio se da će nešto da se dogodi jer mu je majka Džudi celog života bila “za petama” plašeći se momenta kad zbog buduće žene bude ostala sama. I to se i dogodilo.

Na diskretnoj ceremoniji pred matičarem, dok su stajali jedno naspram drugog, Džudi je ustala i dobacila pogrdne reči Džekovoj budućoj supruzi Ani Larabi.

“Šta ćeš ti s njim? Ti njega ne zaslužuješ. On nije savršen. Ima mane, ali je bolji od tebe. Tu venčanicu koju nosiš, mi smo ti to platili”, dobacila je bezobrazno uzrujana majka.

Tu je mlada umalo briznula u plač rekavši Džudi da napusti venčanje dok je zbunjeni i očito rastrzani sin stajao i nemo posmatrao sve.

“Možeš da odeš ili da ostaneš, ali nećeš mi upropastiti ovaj dan. Svi imamo mane, ima i on. Zato ga volim”, rekla je majci mlada.

Anina sestra Sara Regsdejl snimala je ceo incident podelivši ga posle na TikTok aplikaciji.

“Radi se o snimku od pre nekoliko godina. Ova žena oduvek je mrzela moju sestru. Jedna od onih majki koje ne praštaju kad im devojke otmu i odvedu sinčiće”, rekla je Sara.

Dodala je da su zvanice redom dobacivale majci da se smiri i da ne kvari venčanje.

“Na kraju je dobacila mojoj sestri da to nije njen dan i da se ne radi o njoj, jer je njen sin mogao bilo koju devojku da odvede pred oltar. Na sreću, Anu to nije previše uzbudilo tog dana”, rekla je Sara Regsdejl.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.