DOKTORKE ŠIROM SVETA POČELE DA OBJAVLJUJU SLIKE U BIKINIJU! Sad se OTKRILO zašto to RADE, a razlog je ŠOK! (FOTO)
I hirurzi nose bikini, Foto: Printscreen

istraživanje

DOKTORKE ŠIROM SVETA POČELE DA OBJAVLJUJU SLIKE U BIKINIJU! Sad se OTKRILO zašto to RADE, a razlog je ŠOK! (FOTO)

Naučnici su kreirali naloge kako bi istražili fotografije objavljene na internetu i osudili su slike na kojima se vide medicinske radnice u bikinijima sa alkoholnim pićem

Objavljeno:

Grupa naučnika, sastavljena većinom od muškaraca, uradila je studiju o fotografijama i sadržaju koje medicinske radnice postavljaju na društvenim mrežama.

Istraživanje je objavljeno u medicinskom časopisu “Journal of Vascular Surgery” i dodirnula je temu kako objavljeni sadržaji na društvenim mrežama mogu da utiču na izbore lekara budućih pacijenata u Sjedinjenim Američkim Državama.

Naučnici su kreirali naloge kako bi istražili fotografije objavljene na internetu i osudili su slike na kojima se vide medicinske radnice u bikinijima sa alkoholnim pićem. Također, kritikovali su neke postove radnica u kojima su koristili ili psovke ili iznosile kontroverzne stavove i istakli da bi trebalo da se pridržavaju izvesnih etičkih načela.

Doktorke i medicinske sestre pobesnile su zbog ovakvog istraživanja, te su odlučile da iskažu protest na zanimljiv način - masovno su počele da objavljuju fotografije u bikinijima.

- I hirurzi nose bikini - objavila je jedna žena koja radi kao hirurg.

Akcija je, naravno, naišla na veliko odobravanje muškog dela publike, koji su na društvenim mrežama imali samo reči podrške za medicinske radnice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.