OVA MAJKA JE DECI KUVALA RIBLJU ČORBU NA PLAŽI, ZAMALO SVI DA IZGINU! Ne verujete kakav je haos napravila (VIDEO)
Foto: Printscreen

au, pa kako?

OVA MAJKA JE DECI KUVALA RIBLJU ČORBU NA PLAŽI, ZAMALO SVI DA IZGINU! Ne verujete kakav je haos napravila (VIDEO)

Na kraju je čitava ekipa od 40 vatrogasaca morala da dođe na plažu pošto je požar počeo da se širi i van granica plaže.

Objavljeno:

Stanovnici engleskog grada Bornmuta, ali i okolnih mesta, i dalje ne mogu da veruju da je ovih dana na jednoj od plaža izbio veliki požar.

Za njega je kriva Fiona Tju, majka dvoje dece koja je smatrala da bi bilo “kul” da napravi riblju čorbu svojoj, ali i deci prijatelja koja su se igrala tokom dana u pesku. S tim što Fiona nikad pre nije pravila čorbu na otvorenom.

Fiona je zaboravila na važnu činjenicu da kad ste roditelj i imate malu decu konstantno oko sebe, morate imati povećan oprez ako kuvate. Ona se upustila u kulinarsku avanturu sa rođakom Lejni, majkom petoro dece.

Umesto da je neka vodila računa o loncu i kako napreduje kuvanje, obe su se zaigrale s decom, te nisu na vreme dodavale vodu i vodile računa o samom procesu. U nekom trenutku, jedno od dece počelo je da viče “vatra, vatra”, a one su se tada okrenule i videle gust oblak dima oko lonca.

Fiona je pojurila i potražila pomoć na plaži. Jedan od spasilaca bio je i vatrogasac ali nije mogao sam da neutrališe vatru koja je u međuvremenu zahvatila i drvene kabine za presvlačenje koje su se nalazile pored dela s loncem i čorbom.

Na kraju je čitava ekipa od 40 vatrogasaca morala da dođe na plažu pošto je požar počeo da se širi i van granica plaže. Kako je Fiona sa suprugom Gevinom suvlasnik ovog dela plaže, morala je da plati ogromnu sumu novca za izazivanje požara i svu pričinjenu materijalnu štetu.

“Bilo je grozno. Deca su vrištala, odrasli su bežali s plaže. Imala sam najbolju nameru. Jako me je sve ovo pogodilo”, rekla je Fiona Tju, prenosi San.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.