ČUVALI SMO PARE ZA SVADBU, A ON JE SPISKAO SVIH 8.700 €: Kada sam videla šta je kupio, ZGRANULA SAM SE!
Devojka / Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

ČUVALI SMO PARE ZA SVADBU, A ON JE SPISKAO SVIH 8.700 €: Kada sam videla šta je kupio, ZGRANULA SAM SE!

Radi se o 8.000 funti (oko 8.700 evra) koje su uštedeli za venčanje

Objavljeno:

Uznemirena devojka na društvenim mrežama se požalila na svog vernika koji je potrošio svu njihovu zajedničku ušteđevinu namenjenu za venčanje i medeni mesec na nešto neočekivano.

Radi se o 8.000 funti (oko 8.700 evra) koje su uštedeli za venčanje. Njegov najbolji prijatelj kupio je računar za igrice pa je i on poželio jedan. Nedelju dana kasnije računar je došao, a s njim i stolica za igranje igrica, sto, miš, slušalice i mikrofon.

"Bila sam van sebe kada sam saznala da je potrošio našu celu ušteđevinu. Užasno smo se posvađali i izgrdila sam ga jer se nije radilo samo o njegovom novcu koji smo čuvali za naše venčanje", objasnila je.

foto: Profimedia

"Otkad igra igrice nije vidio moje lice. Razgovara sa mnom samo kad je gladan. Tada me dozove i kaže da mu donesem nešto da pojede i popije. Zovem ga da zajedno gledamo TV, on to odbija. Zovem ga da idemo u krevet, on kaže da će doći kasnije. Obrazac njegovog spavanja je grozan. Igra igrice celu noć i zaspi tek u 5 sati ujutru, pa se budi u 2 popodne", opisala je.

"Iskreno se osećam poput njegove konobarice jer nam je u poslednja dve nedelje jedina interakcija oko hrane ili pića koje on traži, a ja mu donosim. Jedva da pere zube i kupa se, a kućne poslove neću ni spominjati. Sad se bojim da će izgubiti i posao", dodaje.

Većina joj je poručila da ostavi verenika, dok drugi misle da se tako ponaša jer želi da devojka otkaže venčanje s njim. Uz to, neki su joj savetovali da pronađe stručnu pomoć za njega budući da je zavisnik od igrica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Reddit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.