NA TIK-TOKU OTKRILA DA JE ZATRUDNELA BEZ SE*SA I IZAZVALA HAOS: Sad su sve žene u PANICI! (VIDEO)
Pita se kako je to moguće, Foto: Tik Tok printscreen

wtf?

NA TIK-TOKU OTKRILA DA JE ZATRUDNELA BEZ SE*SA I IZAZVALA HAOS: Sad su sve žene u PANICI! (VIDEO)

Dodala je da su slučajevi takvog načina oplođivanja retki, ali da su mogući.

Objavljeno:

Samanta Lin Izabel tvrdi da je zatrudnela a da pre toga nije imala seksualni odnos. Ona je sa pratiocima priču podelila na TikToku.

Kada je saznala da će postati majka, imala je samo 19 godina i bila je nevina.

“Osećala sam bolove u trbuhu i setila se da mi ciklus kasni nedelju dana. Trudnoća mi je pala na pamet, ali mislila sam da je to nemoguće jer ja i dečko nikad nismo imali seks”, započela je.

Objasnila je da se zadovoljavala na druge načine, ali da penis nikada nije ušao u njenu vaginu. Ipak je odlučila da obavi test za trudnoću, šokirajući se rezultatom kada je on bio pozitivan. Otišla je do ginekologa koji je potvrdio da je trudna pet nedelja.

Samanta je objasnila kako je do trudnoće verovatno došlo jer su se ona i dečko dirali po intimnoj regiji, ali ginekolog Dženifer Linkoln rekla je za BuzzFeed kako je sperma nekako morala doći u vaginu.

“Nije bitno šta se stavi unutra – penis, prst ili pileći batak. Ako na bilo čemu što ulazi u vaginu postoji sperma, može doći do oplođenja jajašca”, pojasnila je.

Ovo što je doktorka rekla šokiralo je mnoge mlađe korisnice TikToka koje nisu bile do sada informisane u životu da se i preko petinga može zatrudneti, te su ostavljale mnogobrojne komentare.

“Do đavola. Momak i ja smo se pre tri dana dodirivali dole i gurao je prst u mene nakon što je on imao orgazam. Ubiću se!”, napisala je Elis iz Viskonzina.

Dodala je da su slučajevi takvog načina oplođivanja retki, ali da su mogući.

Samanta je priznala da je razmišljala o abortusu, ali je ipak odlučila da zadrži dete. Ona i dečko dobili su sina kojem su dali ime Bentli, a nedavno je dobio i brata Tea, koji je, kako Samanta naglašava, začet tradicionalnim putem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.