ZA TRI GODINE UMRLA TRI VODITELJA! Da li POPULARNOJ ruskoj EMISIJI zaista prete ZLE SILE?!
Insert iz emisije, Foto: Printscreen

tv emisija

ZA TRI GODINE UMRLA TRI VODITELJA! Da li POPULARNOJ ruskoj EMISIJI zaista prete ZLE SILE?!

Julijina porodica negira tvrdnje gledalaca, ali publika ne odustaje od sumnji da emisiju prate negativne "sile".

Objavljeno: 12:19h

Istraga smrti zvezde emisije "PUSTI IH DA GOVORE" Ane Аmbartsumjan (27) je u toku. A pre nje su u kratkom roku umrle još dve ključne osobe ovog TV šoua.

Loše stvari počele su da se dešavaju pre tri godine kada je emisiju napustio urednik Andrej Malahov koji ju je pretvorio u popularni šou. Sa sobom je poveo veliki broj ljudi i na konkurentskom kanalu napravio gledanu emisiju. Popularnost je prošlog leta "Pusati ih da govore" vratio novi, mladi urednik, koji je iznenada preminuo od kancera.

A onda su počele da umiru zvezde emisije, novinarka Julija Norkina (53) umrla je 4.juna u 53. godini. Bila je od 1992. udata za Andreja Norkina i imala je četvoro dece. Zvanična verzija smrti je srčani udar, mada gledaoci ne veruju u to, jer je Julija "izgleda zdravo i nikada nije imala probleme sa srcem.

foto: Printscreen

Julijina porodica negira tvrdnje gledalaca, ali publika ne odustaje od sumnji da emisiju prate negativne "sile".

Još više veruje u to nakon smrti još jednog stručnog konsultanta u emisiji Sergeja Zagrajevskog (56) koji je po profesiji bio slikar, pisac i istoričar. Zagrajevski izraelsko-ruskog porekla preminuo je od kardiovaskularne bolesti, glasi zvanična verzija u koju gledaoci, takođe, ne veruju.

foto: Printscreen

Novi šok je izazvala smrt treće zvezde emisije, blogerke, seksologa, psihoterapeuta Ane Аmbartsumjan koja je često gostovala u "Pusti ih da govore". Ana je pre nekoliko dana pronađena u hotelu "Petar 1" sa pet zvezdica.

Pored nje su nađeni crna haljina, torba "Prada" i prazno pakovanje tableta protiv bolova. Navodno je u sobi bila još jedna osoba koju sobarica nije pronašla u trenutku kada je zatekla telo. Prijateljica i komšije negiraju mogućnost samoubistva, a policija je saopštila da nema tragova nasilja.

Oni koji su sarađivali za Anu koja se bavila i proricanjem, rekli su da je često lagala i da je želela slavu po svaku cenu, kao i da je obožavala skandale. Planirala je da na Jutjubu pokrene emisiju o ženskim temama.

Advokat Sergej Žorin rekao je da mu se Ana požalila da joj prete zbog novca koji je dugovala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.