ZAUSTAVILI SU OVOG ČOVEKA KOJI JE VOZIO 123 NA SAT: Kad su videli JEDNU STVAR U AUTU, odmah su pozvali HITNU POMOĆ
Borio se sa zmijom, Foto: Youtube printscreen

na život i smrt

ZAUSTAVILI SU OVOG ČOVEKA KOJI JE VOZIO 123 NA SAT: Kad su videli JEDNU STVAR U AUTU, odmah su pozvali HITNU POMOĆ

S obzirom na to da je znao koliko je važno što pre stići do bolnice, Džimi je u potpunoj panici i strahu za vlastiti život pritisnuo papučicu za gas.

Objavljeno:

Dvadesetsedmogodišnji Australijanac Džimi baš se iznenadio kad je vozeći autoputem osetio kako mu se nešto mota između nogu. Spustio je pogled i našao se oči u oči s australijskom smeđom otrovnicom. Usledila je borba za goli život. Muškarac je jednom rukom upravljao vozilom, a drugom obmotao sigurnosni pojas oko zmije. Uspeo je stati sa strane i izvaditi nož.

Zmija je izvukla kraći kraj. Muškarac ju je bacio u zadnji deo automobila i pohitao do obližnje bolnice jer je mislio da ga je u borbi zmija ugrizla za nogu. Australijska smeđa zmija je inače jedna od najsmrtonosnijih u svetu. Živi na području čitave Australije. Pri ugrizu izlučuje malu količinu otrova, ali vrlo opasnu. Procenjuje se da je ova vrsta zmije usmrtila više ljudi u Australiji nego sve ostale zajedno. Broj vrsta otrovnica u Australiji, inače, nadmašuje broj neotrovnih zmija.

S obzirom na to da je znao koliko je važno što pre stići do bolnice, Džimi je u potpunoj panici i strahu za vlastiti život pritisnuo papučicu za gas. Dok je jurio 123 kilometara na sat zaustavio ga je policajac. Džimi mu je pokušao objasniti šta mu se dogodilo, ali policajac mu isprva nije verovao. Tek kad je video mrtvu zmiju u automobilu, pozvao je Hitnu pomoć i zamolio Džimija da se smiri.

Ova priča postala je viralna u Australiji nakon što je policija iz Kvinslenda objavila snimak sa kamere koju je na telu imao policajac koji je zaustavio nesrećnog muškarca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.