POKUŠALI NASTAVNIKU DA ISEKU KABL ZA INTERNET, PA ZAVRŠILI U POLICIJSKOJ STANICI! Zbog odbrane im se svi SMEJU
Škola, ilistracija, Foto: EPA / RONALD WITTEK

privedeni

POKUŠALI NASTAVNIKU DA ISEKU KABL ZA INTERNET, PA ZAVRŠILI U POLICIJSKOJ STANICI! Zbog odbrane im se svi SMEJU

Nakon što su saznali adresu na kojoj stanuje njihov učitelj, iskoristili prazne ulice, te su uz pomoć merdevina i adekvatnog alata, isekli kablove za internet

Objavljeno:

Lepo vreme i želja za slobodnim vremenom, podstakli su nekolicinu učenika da urade gotovo neverovatnu stvar. Naime, oni su se dosetili kako da na nesvakidašnji način spreče svog nastavnika da im šalje zadatke i to tako što su rešili da mu iseku internet.

Nekoliko učenika iz španske pokrajine Albasete, našli su se u policiji, nakon što ih je njihov nastavnik uhvatio u trenutku dok su kabl za internet koji je vodio do njegovog stana.

Naime, nakon što su saznali adresu na kojoj stanuje njihov učitelj, iskoristili prazne ulice, te su uz pomoć merdevina i adekvatnog alata, isekli kablove za internet.

Ipak, ovaj njihov poduhvat se može svrstati u neuspešen, pošto je, na njihovu nesreću, nastavnik baš u tom trenutku bio na prozoru svoje kuće.

"Slučajno sam prolazio pored prozora i video svoja dva učenika kako se penju i seku kablove. Isprva nisam shvatao šta im je namera, ali znao sam znao da se radi o nekakavoj smicalici", izjavio je nastavnik u lokalnoj policiji.

Nakon što su njihovi roditelji obavešteni o incidentu, dečaci su priznali zločin i otrkili šta su im bile namere.

"Dobijamo previše domaćih zadataka i zato smo morali da mu isečemo internet" priznali su.

Nastavnik nije želeo da pokreće nikakav disciplinski i sudski postupak protiv dečaka, a njihovi roditelji su obećali da će mu nadoknaditi štetu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.