PONOVO SE POJAVILE SVETLEĆE LOPTE NA NEBU! Naučnici nemaju objašnjenje, narod tvrdi da su 100% vanzemaljci (VIDEO)
Hitne službe bile su preplavljene pozivima o potencijalnoj avionskoj nesreći, Foto: Printscreen

neobjašnjivo

PONOVO SE POJAVILE SVETLEĆE LOPTE NA NEBU! Naučnici nemaju objašnjenje, narod tvrdi da su 100% vanzemaljci (VIDEO)

Komentari opet upućuju na pojavu vanzemaljaca, a zvanično saopštenje još nije stiglo kako bi objasnilo ovu pojavu.

Objavljeno:

Već neko vreme, tačnije od prošlog meseca, na nebu iznad Australije dešavaju se neobične svetleće pojave koje uznemiravaju, ali i oduševljavaju tamšnje stanovništvo.

Kada su prvi put primećene plamteće lopte na nebu, mnogi su pomislili da je stigao kraj sveta i da je došlo invazije vanzemaljaca.

Hitne službe bile su preplavljene pozivima o potencijalnoj avionskoj nesreći, a stanovnici Australije su se uplašili da će 2020. možda konačno dovesti vanzemaljske horde kako bi uništili čovečanstvo... ali šta je tačno zapalilo nebo iznad Viktorije?

- Osećam da je sledeće u 2020. invazija vanzemaljaca ... - napisao je jedan korisnik Tvitera dok je njihov fid bio preplavljen slikama neidentifikovanog letećeg objekta na nebu iznad jugoistoka Australije u petak uveče.

Kako se ispostavilo, vatreni spektakl su zapravo ostaci rakete koja se koristila za lansiranje ruskog satelita u orbitu.

Raketa je, kako se izveštava, lansirana u 10:31 po lokalnom vremenu iz Plesetskača, oko 1.000 kilometara severno od Moskve, prema russianpaceveb.com.

Međutim, sada se pojavio novi snimak iz Zapadne Australije, na kojem se vidi kako nebom leti zelena svetleća lopta. Komentari opet upućuju na pojavu vanzemaljaca, a zvanično saopštenje još nije stiglo kako bi objasnilo ovu pojavu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.