DEVOJČICA JEDNIM PITANJEM UMALO RAZVELA RODITELJE: Mama, šta je ovo u tatinim kolima? Usledio je šok života
Porodični nesporazum koji je zbunio roditelje je brzo rešen, Foto: printscreen/Youtube

HAOS

DEVOJČICA JEDNIM PITANJEM UMALO RAZVELA RODITELJE: Mama, šta je ovo u tatinim kolima? Usledio je šok života

Porodični nesporazum koji je zbunio roditelje je brzo rešen

Objavljeno:

Deca zaista imaju odličan tajming s pitanjima. U to se uverio jedan otac kojeg je "izludela" četvorogodišnja ćerka kada ga je pred njegovom suprugom upitala zašto je njen grudnjak u njegovom automobilu.

Porodični nesporazum koji je zbunio roditelje je brzo rešen, a situacija je kasnije podeljena na Tviteru gde je dobro nasmejala mnogo korisnika.

- Moja četvorogodišnja ćerka pokušala je da mi smesti danas. Upitala je suprugu zašto je njen grudnjak u tatinom autu. Žena me je ubila pogledom, nije bila u mom automobilu nedeljama - napisao je tviteraš. Iako je pokušao da se odbrani, devojčica nije posustajala i stalno je ponavljala da je videla nešto nalik grudnjaku pa su se svi spustili do garaže kako bi videli na šta misli.

Na očevu sreću, ćerka je mislila na zaštitnu masku koju je pomešala s korpom grudnjaka.

Tvit o nesporazumu koji je vrlo lako mogao da završi razvodom postao je viralan. Skupio je 160.000 lajkova i 58.000 deljenja.

"Plačem od smeha, kći ti je dala do znanja da će te cinkariti”, “Kada ti kći u budućnosti kaže "Nemoj ovo da kažeš mami", spomeni joj ovaj incident”, “Dobro je što znaš kome je odana. Loša stvar je što se ne radi o tebi. Pazi na nju”, pisali su tviteraši u komentarima.

Iako se nesporazum dogodio 2018., ponovno je postao viralan zbog pandemije korona virusa zbog koje su zaštitne maske već mesecima na svakom koraku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.