NEŠTO NIJE U REDU SA NOVOM FOTKOM KRALJICE I PRINCA FILIPA (99): Na internetu primetili čudan detalj (FOTO)
Kraljica i suprug, Foto: AP

sve je prevara?

NEŠTO NIJE U REDU SA NOVOM FOTKOM KRALJICE I PRINCA FILIPA (99): Na internetu primetili čudan detalj (FOTO)

Vojvoda na fotografiji pozira u odelu s kravatom u bojama britanske kraljevske garde, a Elizabeta je u žutoj haljini cvetnog uzorka

Objavljeno:

Princ Filip, već više od 7 decenija u braku s kraljicom Elizabetom II., u sredu, 10. juna navršava 99 godina, zbog čega je Bakingemska palata objavila novu fotografiju kraljice i vojvode od Edinburga.

Umesto velikog slavlja, princ će rođendan proslaviti u društvu kraljice, na intimnoj večeri u dvorcu Vindzor, gde vojvoda i kraljica borave u izolaciji zbog koronavirusa, što znači da će mu ostali članovi kraljevske porodice čestitke uputiti putem video poziva.

Par je prošle nedelje fotografisan ispred dvorca, a reč je o prvoj fotografiji vojvode od 24.decembra prošle godine, nakon njegova boravka u bolnici u Londonu.

Vojvoda na fotografiji pozira u odelu s kravatom u bojama britanske kraljevske garde, a Elizabeta je u žutoj haljini cvetnog uzorka, oko vrata nosi bisernu ogrlicu te uz nju omiljeni dijamantni broš u obliku srca.

foto: Steve Parsons Press Association/Hand out

Fotografija je privukla puno pažnje i na društvenim mrežama, gde mnogi korisnici tvrde da je reč o Photoshopu.

Princ Filip, koji je u braku s Elizabetom 72 godine, retko se pojavljuje u javnosti otkako se povukao s kraljevskih dužnosti 2017. godine.

Vojvoda se nakon duljeg vremena oglasio u aprilu kada se zahvalio zdravstvenim radnicima na prvoj liniji borbe protiv pandemije koronavirusa.

Njegova poruka usledila je posle kraljičine, koju je pratilo 24 miliona gledatelja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.