NJENOG SINA JE BESAN PAS IZGRIZAO ČAK 54 PUTA: Dečak (9) umirao u agoniji dok je ona šmrkala kokain!
Ostavila sina sa opasnim psom, Foto: Facebook printscreen

užasno

NJENOG SINA JE BESAN PAS IZGRIZAO ČAK 54 PUTA: Dečak (9) umirao u agoniji dok je ona šmrkala kokain!

Franki Makritči umro je u aprilu prošle godine, a usmrtio ga je mešanac američkog buldoga i stafordskog bul terijera težak 45 kilograma

Objavljeno:

Dve godine zatvora dobila je majka devetogodišnjeg dečaka kojeg je pas izgrizao na smrt dok se ona drogirala i zabavljala u obližnjoj kamp-kućici.

Franki Makritči umro je u aprilu prošle godine, a usmrtio ga je mešanac američkog buldoga i stafordskog bul terijera težak 45 kilograma.

Sud je utvrdio da je dečak ostao sam u kamp-kućici u Korvolu sa psom. Njegova majka Tovni Vilis za to vreme je uzimala kokain, pila i slušala muzikuu u zasebnoj kućici s vlasnicom psa Sejdi Toterdel (29) i još nekoliko njihovih prijatelja, prenosi Daily Mail.

Dečak je iskrvario nakon što mu je pas zadao 54 povrede, od kojih su najozbiljnije bile na glavi i vratu. Kada se Vilis u ranim jutarnjim satima vratila u kamp-prikolicu, prolaznik je čuo kako viče:

Moje dete! Moje dete!

Vilis je priznala optužbu za zanemarivanje deteta te je osuđena na zatvorsku kaznu od dve godine, a vlasnici psa dosuđene su tri godine zatvora jer je psa ostavila samog s Frenkijem iako je već ranije ugrizao drugo dete.

- Prihvatam da je Vinston uglavnom bio veseo pas, ali njegova veličina i snaga svima su očite. Incidenti u prošlosti pokazali su da bilo koji pas može biti opasan - stoji, između ostalog, u obrazloženju presude.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.