SLIKA PSA KOJI ČEKA VLASNIKA TERA LJUDIMA SUZE NA OČI: Priča o njima je teška i potresna!
Njegova predanost dirnula je srca hiljada ljudi, Foto: Printscreen/Pear video

DA SE NAJEŽIŠ

SLIKA PSA KOJI ČEKA VLASNIKA TERA LJUDIMA SUZE NA OČI: Priča o njima je teška i potresna!

Njegova predanost dirnula je srca hiljada ljudi

Objavljeno:

Lojalni pas, sedeo je četiri dana na mostu sa kojeg je u smrt skočio njegov vlasnik, nadajući se da će se on ipak pojaviti.

Slike vernog kućnog ljubimca, dok sedi pored ograde mosta u Kini, slamaju i najtvrđa srca. Svedoci su rekli da očekuje da će se njegov vlasnik vratiti nakon tragedije koja se dogodila 30. maja. Pobegao je kada su prolaznici pokušali da ga uzmu, piše Dejlimejl.

Slike koje probijaju srce prikazuju vernog kućnog ljubimca kako sedi na pločniku mosta u Vuhanu, gde je, kako se izveštava, njegov vlasnik oduzeo sebi život.

Njegova predanost dirnula je srca hiljada ljudi nakon što su slike počele da se šire društvenim mrežama.

foto: Printscreen/Pear video

Fotografije je prvobitno snimio stanovnik, poznat po prezimenu Ksu, nakon što je video psa koji čeka na mostu.

Gospodin Ksu, koji je nameravao da usvoji psa, u petak je pokušao da ga uzme, ali životinja je pobegla. Du Fan, direktor Udruženja za zaštitu malih životinja Vuhan, video je post g. Ksua i počeo da traži životinju sa lokalnim volonterima.

Gospodin Du je novinarima rekao da je pas sledio svog vlasnika do mosta uveče 30. maja. "Zamolili smo službenike mosta da provere šta se tačno dogodilo. Bilo je zaista mračno, nismo mogli puno da vidimo na snimcima sa nadzornih kamera ", rekao je Du u petak.

foto: Printscreen/Pear video

Gospodin Du je rekao da njegovi dobrovoljci sada pokušavaju da pronađu lokaciju životinje. Takođe je zamolio sve koji vide psa da se jave.

"Još se nadamo da ćemo naći novog vlasnika psu", rekao je gospodin Du.

"Mislimo da je previše tužno da tako odan pas luta ulicama."

Organizacija za zaštitu životinja, je izdala saopštenje za sve volontere, da dok se pas ne pronađe ne obustavljaju potragu. Vest o tome dospela je i nadruštvene mreže, gde su se svi ujedinili, kako bi što pre pronašli psa, piše Dejlimejl.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.