SUPRUG POZNATE VODITELJKE ZAVRŠIO U KOMI! Kroz suze otkrila potresne reči koje joj je rekao pre GUBITKA SVESTI
Kejt Geravej, Foto: Youtube printscreen

KORONA I DALJE HARA

SUPRUG POZNATE VODITELJKE ZAVRŠIO U KOMI! Kroz suze otkrila potresne reči koje joj je rekao pre GUBITKA SVESTI

Kejt je je plakala dok se prisetila svojih poslednjih reči Dereku pre nego što su ga lekari stavili u indukovanu komu

Objavljeno:

Britanska voditeljka Kejt Geravej progovorila je o mučnom trenutku kada je rekla svom suprugu da ga voli dok je on ostajao bez svesti nakon što je molio da bude stavljen u komu.

Emotivna televizijska voditeljka otvorila se na današnjem programu Dobro jutro Britanijo o životnoj borbi supruga, nakon 68 dana u bolnici, u kojoj je smešten zbog koronavirusa.

Kejt je je plakala dok se prisetila svojih poslednjih reči Dereku pre nego što su ga lekari stavili u indukovanu komu. Rekla je:

- Nije mogao da razgovara sa mnom zbog maske, ali preklinjao me je: "Osećam se kao da se ugušim, molim te pusti ih da me stave u komu", jer je bilo rasprava o tome. Onda su me u nedelju ujutro pozvali i rekli da će biti u komi, a on je samo rekao : 'Volim te, žao mi je što te moram napustiti', a ja sam rekla "to je samo tri ili četiri dana, a ti ćeš to lepo podneti, dobro je, ovo je dobro. Ovo je ono što si hteo, da se odmoriš". Rekao mi je: "Spasili ste mi život, ne mislim samo sada, već mislim na sve. Oženiti tebe i imati decu." Ja sam rekla:" Volim te", a onda ga nije bilo i to je bilo to. Bio je u komi!

Voditeljka je otkrila da je "čudo" da je njen suprug još uvek živ, a nakon 68 sada je bez virusa. Međutim, infekcija je ostavila velike posledice po njegovo zdravlje.

Lekari su rekli Kejt da je to "najgori slučaj" koji su videli.

Gledaocima je rekla kako Derek nije imao dva najčešća simptoma virusa, kašalj ili visoku temperaturu - ali su ga bolela leđa. Jednog dana je došla kući i primetila da izgleda baš bolesno. Otišli su u bolnicu gde je testiran pozitivno na Covid-19. Posle 4 dana je završio u intezivnoj nezi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.