Četiri proročanstva za koja do sada niste čuli, a koja lede krv u žilama (FOTO) (VIDEO)
Foto: Wikipedia, Printscreen

najava apokalipse

Četiri proročanstva za koja do sada niste čuli, a koja lede krv u žilama (FOTO) (VIDEO)

Postoje neka manje poznata proročanstva za koje većina nije čula, a koja ukazuju na neke značajne događaje iz prošlosti i budućnosti...
Objavljeno: 14:16h

Nostradamus, Baba Vanga i drugi poznati proroci i njihova proročanstva često su predmet razgovora i pisanja medija. Postoje, međutim, ona manje poznata za koje većina nije čula, a koja isto tako ukazuju na neke značajne događaje iz prošlosti i budućnosti. Ova četiri su upravo takva proročanstva!

Orvel je još 1949. znao šta će nam se desiti: Dramatično upozorenje pisca ljudskoj rasi niko nije slušao!

Proročanstvo Hildegard iz Bingena

Abes Hildegard je rođena je 1098. godine i svoj život je posvetila Bogu. Bila opatica u Benediktanskom manastiru. Komponovala je, pisala, bavila se filozofijom i teološkim raspravama. Imala je vizije o budućnosti koje su se javile još dok je bila dete.

foto: Wikipedia

U njenom životnom delu "Scrivias" nalazi se 26 proročanstava i vizija. A tamo piše da nam se ne piše dobro. Pred kraj svega što znate, "veliko carstvo koje se nalazi preko okeana i ima puno naroda i plemena će nastradati kada se pojavi kometa". To je verovatno Amerika. Takođe, mnoge zemlje će pogoditi zemljotersi, oluje i poplave. Kolonije će preoteti "tigar i zmaj" - dalekoistočne zemlje. Mnogi drugi narodi će gladovati. Mir u Evropu će se vratiti tek kada Francuska ponovo postane kraljevina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.