NAJGORE ŠTO NEKO MOŽE DA URADI: Jutjuberka usvojila dečaka sa AUTIZMOM, a sad hoće da ga PREUDOMI! Pljušte OSUDE
Osećam li se kao neuspešna majka?, Foto: Printscreen

STRAŠNO

NAJGORE ŠTO NEKO MOŽE DA URADI: Jutjuberka usvojila dečaka sa AUTIZMOM, a sad hoće da ga PREUDOMI! Pljušte OSUDE

Brojni medicinski stručnjaci su rekli da treba drugačije okruženje

Objavljeno:

Mika Staufer, influenserka i jutjuberka koju prati gotovo 700 hiljada ljudi na najpoznatijoj video platformi, šokirala je pratioce nakon odluke da svog 4-godišnjeg sina Hakslija koji ima autizam - preudomi!

Iako je još u septembru prošle godine opčinjeno pisala o svojoj velikoj porodici, čini se da stvari nikako nisu bile kako su izgledale.

Naime,u najnovijem videu 32-godišnja Mika i njen suprug Džejms tužno govore o odluci koja im je zauvek promenila živote. On objašnjava kako su shvatili da postoje mnoge "posebene potrebe koji nisu bili svesni od početka", a Mika u suzama dodaje kako se oseća kao najveći neuspeh kao majka.

- Osećam li se kao neuspešna majka? 500 % - potvrdila je uplakano, a nakon što je vest postala viralna na Tviteru je krenuo pravi rat. Dok su jedni stali u obranu influenserke s puno razumevanja, drugi su je optužili za privlačenje pažnje za svoj proboj na Jutjubu.

foto: Printscreen

- Mika je usvojila dečaka s autizmom iz Kine i posle nekoliko godina ga je dala na usvajanje jer se "loše ponašao" i to nakon što ga je iskoristila za lovu na vlastitom Jutjub kanalu - tvrdi jedan korisnik s kojim se mnoštvo slaže i prozivaju 32-godišnjakinju zbog ovog skandaloznog poteza. Staufer se može pohvaliti sa 162 hiljada pratitelja na Instagramu i više od 700 hiljada pretplatnika na Jutjub kanalu gde je uspešno ostvarila partnerstvo s firmama poput Big Lots, Tj Maxx i Danimals yogurt.

U jednom od videa, predstavila je svetu usvojenog Hakslija gde je odmah napomenula kako put usvojenja nije bio nimalo lagan.

- Napreduje zaista odlično, kul ga je videti kako se menja - rekla je tada. Stauferi imaju četvoro biološke dece: Radil, Oniks, Kova i Jaka.

- Brojni medicinski stručnjaci su rekli da treba drugačije okruženje. On treba više - govori ona kroz suze i otkriva pritom da je angažovana agencija za usvajanje malenom 4-godišnjaku pronašla novu porodicu punu ljubavi.

U nastavku videa par je zamolio za privatnost kako bi se s teškom odlukom nosili konsultujući se sa stručnjacima. Još pre dva meseca, Mika je dala naslutiti da su na pomolu određene poteškoće.

foto: Printscreen

- Poslednji mesec bio je najteži koji sam imala kao majka - glasila je njena objava 28. marta u kojoj je koristila heštegove povezane s usvajanjem i teškoćama zdrave privrženosti kod deteta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.