NAJTUŽNIJA PRIČA O KORONI: Pas je tri meseca stalno dolazio u bolnicu - lekari se slomili kada su saznali čiji je!
Osoblje bolnice nekoliko puta ga je pokušalo skloniti i oterati iz bolnice, Foto: Printscreen

veran drug

NAJTUŽNIJA PRIČA O KORONI: Pas je tri meseca stalno dolazio u bolnicu - lekari se slomili kada su saznali čiji je!

Đao Bao strpljivo je čekao u hodniku bolnice puna tri meseca nadajući se da će se vlasnik pojaviti

Objavljeno:

Sedmogodišnji pas imena Đao Bao, što znači 'malo blago' na kineskom, još jednom je dokazao da je pas zaista čovekov najbolji prijatelj.

Njegov vlasnik u februaru je hospitalizovan u bolnici u Vuhanu jer je zaražen koronavirusom, a samo pet dana nakon toga je preminuo. Đao Bao strpljivo je čekao u hodniku bolnice puna tri meseca nadajući se da će se vlasnik pojaviti, piše LADBible.

Osoblje bolnice nekoliko puta ga je pokušalo skloniti i oterati iz bolnice, a svaki put kad su ga odveli negde dalje, on je pronašao put da se vrati i čeka. Sredinom marta, kada su mere u Kini popustile i supermarket u sklopu bolnice se ponovno otvorio, prodavac je počeo brinuti za psa.

"Rekli su mi da je njegov vlasnik umro od koronavirusa, a da ga on svakog dana čeka unutar bolnice. Nikada nije napustio hodnik, to me jako dirnulo. Sprijateljili smo se i nakon nekoliko dana počeo me čekati ujutro ispred prodavnice", rekao je trgovac.

U maju su se ljudi počeli žaliti na to što pas boravi unutar bolnice, pa je osoblje pozvalo azil za životinje gde se sada Đao Bao i nalazi. Dobio je vakcinu, sterilizovan je, a azil mu traži dom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.