VASPITAČICA (20) JE UŠLA U SOBU DEČAKA (13) KOJEG JE ČUVALA: Posle godinu dana otkriveno je šta se desilo! UŽAS!
Osuđena je zbog odnosa sa maloletnim dečakom, Foto: Twitter printscreen

sve je otkriveno

VASPITAČICA (20) JE UŠLA U SOBU DEČAKA (13) KOJEG JE ČUVALA: Posle godinu dana otkriveno je šta se desilo! UŽAS!

Inače, oboje su živeli u istom kraju i poznavali su se i pre nego što je sve počelo.

Objavljeno:

Vaspitačica Lea Kordis (20) osuđena je na dve godine zatvora jer je imala seks sa dečakom od 13 godina i rodila njegovo dete.

Kako je navedeno tokom suđenja, devojka je imala odnose sa maloletnikom najmanje pet puta i to dok je bila agnažovana da ga čuva.

U početku je poricala da se išta dogodilo, a kada je DNK test potvrdio da je on otac deteta, tvrdila je da ju je silovao. Kako prenosi "Metro", Lea je prvi put zavela dečaka u januaru 2017. godine, kada je ušla u njegovu sobu gde je igrao igrice. Zagrlila ga je i poljubila, a onda mu skinula pantalone i molila ga da imaju seks, rekao je sudija tokom procesa.

Tako je sve počelo, a nastavili su da imaju odnose, koje je Lea krila od svog muža, sve dok nije rodila dete, a i onda je njen suprug verovao da je on otac. Tokom suđenja navedeno je da ona nije pokazala ni malo kajanja zbog svojih postupaka, kao i da je dečaku slala poruke sa komplimentima, kao i da mu je davala novac za grickalice.

Inače, oboje su živeli u istom kraju i poznavali su se i pre nego što je sve počelo. Sve je otkriveno u julu 2018. godine, kada je majka dečaka posumnjala da se dešava nešto neobično i kontaktirala policiju. Vaspitačica je sve demantovala u početku, ali je DNK test otkrio istinu. Dete koje je rodila odvela je socijalna služba, iako se otac tome protivio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.