OSTAVIO JE POSAO U VELIKOJ FIRMI I ODLUČIO DA POSTANE DJ: Sad čeka dete sa 25 godina mlađom ženom i zvezda je!
Italijan koji je nakon što je zaradio bogatstvo, ostavio posao u jednoj italijanskoj kompaniji, Foto: Printscreen

ludilo priča

OSTAVIO JE POSAO U VELIKOJ FIRMI I ODLUČIO DA POSTANE DJ: Sad čeka dete sa 25 godina mlađom ženom i zvezda je!

Samo sat vremena je prošlo od objave ove slike, a lajkovalo ju je više od šesto hiljada ljudi

Objavljeno: 16:11h

Đanluka Vaki (52) i njegova partnerka Šenon Froneska (27) saopštili su pre nekoliko dana na Instagarmu da čekaju prvo dete - sina. A danas su se javili iz Italije i buduća mama je pokazala trudnički stomak.

Vaki je poručio da njih četvoro uživaju u Bolonji u Italiji - misleći pritom na partnerku, bebu, kućnog ljubimca i sebe.

Samo sat vremena je prošlo od objave ove slike, a lajkovalo ju je više od šesto hiljada ljudi. Poznati par uglavnom u komentarima dobija čestitke i pozitivne reči, iako javnost parove sa ovakvom razlikom u godinama neretko osuđuje.

Italijan koji je nakon što je zaradio bogatstvo, ostavio posao u jednoj italijanskoj kompaniji i počeo da putuje u svetu i radi kao di-džej (u prevodi : živi život vrhunskog hedoniste) i njegova partnerka brzo su pridobili simpatije javnosti.

Vaki kog zovu i najzgodnijim dekom na Instagramu (fanovi ga brane rečima da on nije deka) pre veze sa Šenon zabavljao se sa Đorđom Gabrijel koja je 31 godinu mlađa od njega i koja se nakon njihovog raskida udala i pre devet meseci dobila sina.

Vaki se nakon razlaza sa Đorđom, a pre romanse sa Šenon viđao u društvu poznatih lepotica među kojima je bila i Arijadna Gutijarez sa kojom je uživao na plaži u Majamiju gde je pre pandemije korona virusa provodio dane i dane

Na javnoj sceni imamo još jedan par "on u pedestim, ona u dvadesetim": u pitanju je francuski glumac Vensan Kasel (53) i Tina Kunaki (23) koji su prošle godine dobili ćerku Amazoniju. I njih javnost češće hvali nego kritikuje, a kako vi komentarišete ovakve parove - da ih uslovno katagorišemo ovaj put?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.