SA 25 GODINA JE PRVI PUT UHAPŠENA ZBOG DROGE: Kad je ponovo privedena 10 godina kasnije, ZGROZILA JE SVE IZGLEDOM
Sara sa 25, Foto: Cleveland police

NIKAD HEROIN

SA 25 GODINA JE PRVI PUT UHAPŠENA ZBOG DROGE: Kad je ponovo privedena 10 godina kasnije, ZGROZILA JE SVE IZGLEDOM

Sara Ali ima tek 35 godina na drugoj policijskoj slici, ali izgleda dosta starije

Objavljeno:

Dve fotografije slikane u razmaku od 10 godina pokazuju razorni efekat droge na serijsku provalnicu koja se navukla na heroin već sa 12 godina.

Sara Ali ima tek 35 godina na drugoj policijskoj slici, ali izgleda dosta starije, što je rezultat života provedenog u dilovanju droge i zavisnosti. Danas započinje poslednju zatvorsku kaznu za provale u kuću nakon upada u dom starijeg para.

Sara sa 35
Sara sa 35foto: Cleveland police

Na prethodnom suđenju 2016. godine, sudu je rečeno da su ona i saučesnik imali 129 osuđujućih presuda. Sudija je priznao da je Ali, imala 'veoma težak i protraćen život', ali rekao je da to ne opravdava ili objašnjava strah koji je svojim žrtvama nanela provaljujući po kućama.

Ali je odrastala u domovima za nezbrinutu detu. Sa 25 godina je prvi put uhapšena zbog droge. Šest godina kasnije, 2016. godine, Ali se vratila pred isti sud, gde je bila zatvorena 16 meseci zbog provale u dom starijeg para zajedno sa saučesnicom.

Njena poslednja fotografija načinjena je nakon hapšenja koje se dogodilo ovog meseca, kada je opet uhavaćena u pljački kuće starijeg para.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.