USRED KORONE AUTORKA HARI POTERA URADILA JE OVO! Ceo svet bruji o njenom potezu!
Džoana Rouling, Foto: AP / Joel Ryan

HUMANO

USRED KORONE AUTORKA HARI POTERA URADILA JE OVO! Ceo svet bruji o njenom potezu!

U objavi na Tviteru, koju je napisala na 22. godišnjicu "Bitke kod Hogvartsa", značajnog događaja u popularnom serijalu, ona je istakla da, dok mnogi u stvarnom svetu gube svoje najdraže, nije prikladno govoriti o pogibijama koje su plod mašte

Objavljeno:

Autorka serijala romana o Hariju Poteru Dž. K. Rouling doniraće milion funti dvema britanskim dobrotvornim organizacijama koje tokom pandemije korona virusa pomažu ugroženim kategorijama stanovništva.

U objavi na Tviteru, koju je napisala na 22. godišnjicu "Bitke kod Hogvartsa", značajnog događaja u popularnom serijalu, ona je istakla da, dok mnogi u stvarnom svetu gube svoje najdraže, nije prikladno govoriti o pogibijama koje su plod mašte.

"Kao što je uvek slučaj u krizama ovakve vrste, oni najsiromašniji i najranjiviji su najteže pogođeni", napisala je Rouling.

Kako prenosi CNN, ona je napisala da će polovina donacije biti upućena jednoj humanitarnoj organizaciji koja pomaže beskućnicima, a drugi deo organizaciji koja pruža utočište žrtvama porodičnog nasilja, koje je, kako je dodala, postalo znatno učestalije tokom mera karantina uvedenih zbog pandemije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.