DOK JE DRŽAO PREDAVANJE, ISKOČILO NEŠTO BEZOBRAZNO: Profesor je zbog DETALJA u uglu ekrana dobio OTKAZ (FOTO)
Profesora je ovo koštalo posla, Foto: Tik Tok printsceen

SKANDAL ZA PROFESORA

DOK JE DRŽAO PREDAVANJE, ISKOČILO NEŠTO BEZOBRAZNO: Profesor je zbog DETALJA u uglu ekrana dobio OTKAZ (FOTO)

Snimci su se počeli širiti i pre nego što je nastava završila.

Objavljeno:

Profesor Džon Peng Žang sa Univerziteta u Majamiju otpušten je ranije ovog meseca nakon što je tokom predavanja koje se održavalo na Zumu slučajno pokazao šta gleda u jednoj od otvorenih kartica svog internet pretraživača.

Prema univerzitetskim novinama Majami Hjurikejn, sve je počelo krajem marta kada je profesor tokom videopoziva podelio sa studentima svoj ekran dok im je držao predavanje. Jedan od studenata tada je primetio da profesor istovremeno ima otvorenu karticu 18+ sadržaja te je poslao poruku svojim kolegama u kojoj je napisao da i oni obrate pažnju na isto.

Dok je Žang nastavio održavati lekciju kao da se ništa neobično ne događa, studenti su počeli fotografirsati i snimati ono što vide.

Sadržaj sa online nastave ubrzo je objavljen na društvenim mrežama, uključujući i TikTok. Snimci su se počeli širiti i pre nego što je nastava završila.

foto: Tik tok printscreen

U osmominutnom videu na TikToku vidljivo je kako profesor gleda pornić, čiji je naziv "Prsata učenica ima seks". Nakon što je video postao viralan, Žang je dobio otkaz, a studenti su dobili obaveštenje da se do daljeg obustavlja nastava iz njegovog predmeta.

Studenti su otkrili i da se profesor izvinio zbog svega nakon što je shvatio da je pogrešio, ali da im je poslao mejl u kojem ih je molio da ne objave video.

Video je uskoro uklonjen sa TikToka, ali već je bilo prekasno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.