MAJKA KUPILA SVESKU ZA SVOJU DEVOJČICU: Kad je videla šta piše unutra, UMALO SE NIJE ONESVESTILA! (FOTO)
Začudila se kada je videla baš tu stranicu u svesci koju je kupila za ćerku, Foto: Facebook printscreen

fabrička greška

MAJKA KUPILA SVESKU ZA SVOJU DEVOJČICU: Kad je videla šta piše unutra, UMALO SE NIJE ONESVESTILA! (FOTO)

Toni je odmah pomislila da je u pitanju fabrička greška, a to je potvrdila i činjenica da je njen brat kupio istu svesku koja nije imala ovu listu

Objavljeno:

Toni Alamos (25) iz Brizbejna u Australiji, šokirala se kada je videla svesku 'Frozen' svoje ćerke. Naime, u svesci namenjenoj deci koju je kupila za peti rođendan kćeri Mili pronašla je stranicu s listom seks poza i igračaka, prenosi Mirror.

"Ne proveravate ovakve stvari, da je to bilo na delu za odrasle još bih razumela, ali ovo je sveska za decu." Na spisku je pisalo puno poza u se*su i igračaka koje se koriste što definitivno nije primereno za decu.

Toni je odmah pomislila da je u pitanju fabrička greška, a to je potvrdila i činjenica da je njen brat kupio istu svesku koja nije imala ovu listu. Na sreću, malena devojčica ne zna da čita, pa nije razumela ništa šta piše, prenosi Večernji list.

Iz Kmarta su rekli da su šokirani ovom greškom i da istražuju šta se točno dogodilo. "Zaista nam je jako, jako žao što je kupac doživeo tako nešto. Nadamo se da je samo jedna ovakva greška, ali svejedno smo povukli ovaj proizvod s polica." - naveli su u prodavnici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.