TRI GODINE ZAREDOM JE NEKO OSTAVLJAO BEBE U OVOM NASELJU: Sada su detektivi otkrili nešto potresno! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

MISTERIJA NA FLORIDI

TRI GODINE ZAREDOM JE NEKO OSTAVLJAO BEBE U OVOM NASELJU: Sada su detektivi otkrili nešto potresno! (VIDEO)

Istražitelji Policijske uprave Orlando potvrdili su u utorak da su tri bebe pronađene u apartmanima Vilov Kej 2016., 2017. i 2019.

Objavljeno:

Tri bebe napuštene tri godine uzastopce u istom stambenom kompleksu u Orlandu na Floridi imaju iste biološke roditelje.

Istražitelji Policijske uprave Orlando potvrdili su u utorak da su tri bebe pronađene u apartmanima Vilov Kej 2016., 2017. i 2019. delile istu majku i oca.

Otkrića su prvi put objavljena u dopisu detektiva koji su tražili sredstva za analizu DNK troje dece u pokušaju da pronađu nestale roditelje.

Detektivka iz Orlanda Gena Vlaserman Luker napisala je da je identičan način na koji su sva troje dece napuštena ispred u luksuznom stambenom kompleksu Arnold Palmer Drajv naveo policiju da veruje da moraju biti povezana.

- U belešci koja je otkrivena na mestu gde je dete ostavljeno objašnjava se da je beba ostavljena na lokaciji jer se majka plašila detetovog oca - napisala je Luker o bebi iz 2019.

Slična beleška ostavljena je i kod novorođenčeta napuštenog u 2017. godini.

Gradski komesari odobrili su sredstva u iznosu od 5000 dolara u ponedeljak da angažuju United Data Connect, koji održava bazu podataka DNK profila, kako bi pronašli roditelje.

Iako je početno testiranje identifikovalo nekoliko mogućih članova porodice beba, za tumačenje DNK i određivanje roditelja bilo je potrebno više specijalizovanih znanja genealoga.

Policija je u izjavi u utorak rekla da, iako je potvrđeno da su troje novorođenčadi braća i sestre, ne mogu se deliti druge pojedinosti zbog zaštite njihovog identiteta.

- Ako smo u stanju da identifikujemo majku, njena bezbednost je naš glavni prioritet, kao i bezbednost bilo koje druge potencijalne dece - kaže se u policijskom saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Independet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.