NJENA ISPOVEST BOLI! 30 SATI JE PRIČALA TELEFONOM SA OCEM DOK JE UMIRAO: Čuli smo samo kako teško diše (VIDEO)
Abi je doživela veliki gubitak, Foto: Youtube printscreen

KORONA NEMA MILOSTI

NJENA ISPOVEST BOLI! 30 SATI JE PRIČALA TELEFONOM SA OCEM DOK JE UMIRAO: Čuli smo samo kako teško diše (VIDEO)

Medicinska sestra je ponudila da bolnički telefon stavi pored Donovog uha, a Abi i njeno troje braće i sestre mogli su da razgovaraju sa ocem

Objavljeno:

Kao i mnogi ljudi koji su izgubili svoje najmilije zbog koronavirusa, Abi Ader Rajnhard nije mogla da bude u bolnici sa svojim umirućim ocem, Donom Aderom.

Medicinska sestra je ponudila da bolnički telefon stavi pored Donovog uha, a Abi i njeno troje braće i sestre mogli su da razgovaraju sa ocem - duže od 30 sati, dok on nije umro, piše CNN.

- To je bio ogroman blagoslov... To nam je dalo neku vrstu završnice. Mogla sam da kažem ono što sam želela da kažem, znajući da je to kraj, i iako ga nisam mogla videti i nisam mogla da ga držim za ruku, ta veza preko telefona bila je neverovatno dragocena - kaže Abi.

Braća i sestre podelili su uspomene, pevali pesme svom ocu i izrazili ljubav prema njemu.

- Don (76) nije mogao da razgovara, ali mogli smo ga čuti kako diše - izjavila je Abi Ader.

Ponekad bi se uspavali kraj telefona, a onda bi neko rekao, „volimo te, tata".

- Zahvalila sam se svom ocu što je bio tu zbog mene, što me voli.Izvinila sam se za ono što mi je bilo potrebno da mu se izvinim, oprostila sam mu za ono što sam mu trebala oprostiti i podelila sam sećanja i pesme - rekla je Abi, a pesme uključujuc one uz koje je njen otac svirao gitaru oko logorske vatre tokom porodičnih kampovanja.

Iako se Abi prvo nervirala zbog ekonomskih posledica koronavirusa, zaključila je da je očeva smrt podsetila da je porodica uvek na prvom mestu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.