Majka šestoro dece je izgubila bitku sa kancerom, a potez njene prijateljice zaslužuje medalju (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

prijatelj na kvadrat

Majka šestoro dece je izgubila bitku sa kancerom, a potez njene prijateljice zaslužuje medalju (VIDEO)

Mama je preminula znajući da decu ostavlja u dobrim rukama.
Objavljeno: 10.06.2016. 09:26h
  • 9
Beth Laitkep, samohrana majka šestoro dece po drugi put je obolela od raka dojke. I njen suprug, otac najmlađeg deteta je ostavio. No ne i njena prijateljica Stephanie Culley.

Laitkep je bila u terminalnoj fazi karcinoma kada je ostavio njen suprug. Znala je da, ako se ne dogodi čudo, neće živeti još dugo. Već se mirila sa svojom sudbinom, no mučilo ju je što će njeno šestoro dece ostati sami, bez ijednog roditelja. Skupila je hrabrosti i pitala Culley.

- Hoćeš li uzeti moju decu? Bi li učinila to za mene? - priseća se Stephanie i dodaje: Pristala sam bez trunke oklijevanja.
 
foto: Youtube printscreen
Oči u oči s vatrom: Sa 5000 metara skočila iznad aktivnog vulkana (VIDEO) (GIF)

Tako su Culley i njen suprug ostali sa devetoro dece – nimalo lagan zadatak. Oni su bili spremni na zahtevan posao i zadatak – no nisu znali što o tome misle deca.

- Odveli smo ih u bolnicu kako bi ona razgovarala s njima. Pitali smo ih – ako se ne dogodi čudo i izgubite mamu, koga biste hteli? Svi su pokazali prema meni. Mislila sam da će mi srce prepući, što od sreće što od tuge - priseća se Culley.

Mama je preminula znajući da decu ostavlja u dobrim rukama. Culley i suprug za sada imaju tek privremeno starateljstvo nad decom, no već ovaj mesec se vraćaju na sud kako bi dobili potpuno. Ljudi su preko interneta skupili više od 44.000 dolara kako bi pomogli hrabrim roditeljima i istinskim prijateljima.
 
  (Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media