LEKARIMA U KINI KOŽA POSTALA CRNA OD KORONE: Najnovija informacija šokirala je svet
ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

LEKARIMA U KINI KOŽA POSTALA CRNA OD KORONE: Najnovija informacija šokirala je svet

Obojica su se borili za život

Objavljeno:

Koža dvojice kineskih lekara je toliko potamnela da izgledaju kao da su afričkog porekla.

Dvojica kineskih lekara, koji su zbog korona virusa dugo bili u kritičnom stanju, glavna su tema stranih medija zbog neobične promene u organizmu. Lekari Ji Fan i Hu Veifeng u januaru su zaraženi koronom dok su lečili pacijente u Centralnoj bolnici u Vuhanu.

Obojica su se borili za život i bili priključeni na aparata za održavanje vitalnih funkcija. Kardiolog Ji bio je na toj mašini 39 dana, a urolog Hu čak 45.

Lekari su se pojavili na kineskoj televiziji, a javnost je bila šokirana! Koža im je veoma tamne smeđe boje i izgledaju kao da su potpuno druge rase!

"Dejli mejl" piše da su lekari ovu neobičnu promenu doživeli zbog leka kojim su bili tretirani na početku infekcije, mada ne precizira koji je lek u pitanju. Ovu promenu, podvlače mediji, nije izazvala mašina za održavanje vitalnih funkcija koja "upumpava" kiseonik u krv izvan tela.

Obojica lekara i dalje su u lošem stanju, a kineski mediji prenose da se očekuje da im se boja kože vrati u prvobitno stanje nakon što se funkcije jetre u potpunosti budu povratile.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.