DA LI JE OVO MOGUĆE: Neobična izjava švedskih zvaničnika obišla svet!
ilustracija, Foto: Profimedia

neočekivano

DA LI JE OVO MOGUĆE: Neobična izjava švedskih zvaničnika obišla svet!

Osobe koje nisu u vezi i stalni partneri, mogu, naravno imati odnose i u vreme korona virusa

Objavljeno:

Direktor danske Uprave za zdravlje Soren Brostrom izjavio je da je dobro imati intimne odnose u vreme korona virusa i da to važi i za ljude koji nisu u vezi.

"Dobro je imati odnose, to je zdravo. Uprava za zdravlje to podržava, naročito kada je u pitanju bezbedno vođenje ljubavi", rekao je Brostrom na konferenciji za novinare.

On je kazao da i osobe koje nisu u vezi i stalni partneri, "mogu, naravno imati odnose i u vreme korona virusa" i dodao da internet stranica javne Uprave za zdravlje "navodi i praktična uputstva kako ih upražnjavati u vreme korone čak i ako nemate stalnog partnera".

Šveđani nisu usamljeni u ovoj preporuci, i direktor danske Agencije za zarazne bolesti Kare Melbak rekao je da preporuke društvenog distanciranja ne bi smele da "obuzdaju strasti" među stanovništvom i podsetio da se tokom samog odnosa ne prenosi virus, kada je u pitanju sama "interakcija" polnih organa, mada naravno može doći do infekcije disajnim putem. "Zabrana kontakta važi za velika okupljanja, ne za susrete dvoje ljudi. I dalje postoji prilika za bliski kontakt sa partnerom," rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.