14 rajskih plaža koje kriju pakao (VIDEO)
Foto: AP

Izgled definitivno ume da prevari!

14 rajskih plaža koje kriju pakao (VIDEO)

Izgedaju očaravajuće (osim one u Indiji), ali ćete razmisliti da li ćete ih posetiti kada saznate šta sve vreba na njima i oko njih!
Objavljeno: 00:04h

Veliki je broj zaista predivnih mesta širom sveta na kojima može da se provede odmor uživajući u moru, suncu, prirodi i raznim aktvnostima. Raj na zemlji: Nećete verovati da ovakovo ostrvo zaista postoji (FOTO) Neka od njih, međutim, kriju opasnosti koje, uglavnom, dolaze upravo iz te prirode. Ove rajske plaže izgedaju savršeno (osim one u Indiji), ali ćete razmisliti da li ćete ih posetiti kada saznate šta sve vreba na njima i oko njih! 1. Ostrvo Severni Sentinel (North Sentinel Island), Andamanska ostrva Stanovnici ovog ostrva su poznati po svojoj negostoljubivosti kada su stranci u pitanju. Dolazilo je brojni incidenata, pa su tako jednom gađali jedan indijski avion zapaljeni strelama.

Kada je, jednom prilikom, brod pristao na ostrvo, dvoje putnika je bilo ubijeno na licu mesta. 2. Bikini atol (Bikini Atoll), Maršalska ostrva Bogata morskom flotom i faunom, ova prelepa plaža važi za fenomenalno mesto za ronjenje. Voda je prepuna ajkula, iako one nisu glavna opaasnost.

Od 1946. od 1958. godine ovo područje je bilo test poligon za nukelarno oružje, pa iako je proglašeno bezbednim, ovo područje i dalje predstavlja rizik za ljude. 3. Okrug Ori (Horry County), Južna Karolina, SAD Plaža smeštena u Južnoj Karolini poznata je po kristalno čistoj vodi. Veruje se, međutim, da je upravo ta kristalna voda odnela više od 500 života.

U njoj borave smrtonosne zmije otrovnice, kao i anakonde, koje, iako ih nema mnogo, predstavljaju veliku opasnost za sve posetioce.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.