PROCUREO SNIMAK SA KORONAŽURKE BAHATE DECE BOGATAŠA: Ovde se može videti svašta! (VIDEO)
Njih baš briga, Foto: Youtube printscreen

sramno

PROCUREO SNIMAK SA KORONAŽURKE BAHATE DECE BOGATAŠA: Ovde se može videti svašta! (VIDEO)

Mesto radnje - grad Kuta - upravo tamo su se zabavljali mladi, razmaženi bogataši

Objavljeno:

Iako Indonezija u jeku pandemije koronavirusa službeno nije stavljena u karantin poput mnogih svetskih država, vlasti su stanovnicima uputile jasan apel da ostanu u zatvorenom prostoru i izbegavaju mesta na kojima se okuplja veći broj ljudi.

No na takve preporuke oglušili su se stranci - naime, društvenim mrežama ovih dana kruži skandalozan video snimljen tokom razuzdane zabave u luksuznoj vili na ostrvu Baliju.

Mesto radnje - grad Kuta - upravo tamo su se zabavljali mladi, razmaženi bogataši koje je u subotu na proslavi svog 21. rođendana okupio imućni pilot, Egipćanin Mahmoud Atija.

Snimkom na Instagramu među prvima se pohvalio Tajron Hermit, influencer iz Mančestera, no nakon niza kritika, izbrisao je i objavu i vlastiti profil, prenosi Daily Mail.

- To nije bila moja zabava. Izvinjavam se što sam uopšte bio tamo. Nisam mogao znati da će na zabavi biti toliko ljudi... Poštujem Bali, zato ću i donirati novac ostrvskim dobrotvornim udruženjima, želim pomoći mjštanima koji su zbog pandemije ostali bez posla - posipao se pepelom Tajron nakon što je javnost osudila neodgovorno ponašanje njegova društva u kojem su bile i dve ruske Instagram zvezde - Ksenia Aldošenko i Ksenia Dorokhova.

- Ako ne možete poštivati pravila, vratite se u svoju zemlju! Sramite se, sve vas treba deportovati, glupi 'covidioti' - komentirali su mnogi nakon što su videli snimke na kojima bogata mladež pije alkohol i pleše uz bazen dok ih u vili zabavlja DJ.

Posramljen zbog svega, izvinio se i slavljenik Mahmud:

- Jako nam je žao zbog neprilika. Pozvao sam svega nekoliko ljudi, ali pojavilo ih se više. Cenimo indonezijsku vladu i napore koje ulaže kako bi se sprečilo širenje zaraze virusom COVID-19.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutranji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.