HOROR! LEŠEVI MRTVIH OD KORONE LEŽE NA SVE STRANE! Šta se dešava u ovoj poznatoj bolnici? (VIDEO/FOTO)
Osoblje mrtvačnice nije radilo noću, a mrtvačnica je bila puna, Foto: Printscreen

koronavirus

HOROR! LEŠEVI MRTVIH OD KORONE LEŽE NA SVE STRANE! Šta se dešava u ovoj poznatoj bolnici? (VIDEO/FOTO)

Radnici hitne pomoći razgovarali su sa CNN-om pod uslovom da ostanu anonimni zbog brige za svoje poslove

Objavljeno:

Fotografije koje su podeljene među osobljem hitne pomoći u bolnici Sinaj-Grejs u Detroitu prikazuju tela koja se čuvaju u praznim bolničkim prostorijama i gomilaju se jedno preko drugog u rashladnim prostorijama koje su donete na parking bolnice.

CNN je fotografije dobio od radnika hitne pomoći. Dvoje drugih radnika hitne pomoći potvrđuju da su fotografije autentičan prikaz scene koja se dogodila u bolnici početkom aprila, tokom jedne 12-satne smene koju opisuju kao zastrašujuću.Radnici hitne pomoći razgovarali su sa CNN-om pod uslovom da ostanu anonimni zbog brige za svoje poslove.

foto: Printscreen

Dva izvora kažu za CNN da se barem jedna soba, koja se obično koristi za proučavanje navika spavanja, koristila za čuvanje tela jer osoblje mrtvačnice nije radilo noću, a mrtvačnica je bila puna.

"Sve što znam je da nam je ponestalo kreveta da držimo pacijente kako ne bismo mogli da oštetimo tela", rekao je jedan radnik ER, koji je bio svedok leševa u sobi.

foto: Printscreen

Na fotografiji su dva tela stavljena na krevet, jedan pored drugog, a drugo telo je postavljeno u stolicu pored kreveta. Sva tri tela su u belim kesama.

"To se desilo zbog toga što nismo dobili zamrzivače, tako da su u tim sobama bili kreveti, a ljudi iz mrtvačnice ne rade preko noći", rekao je radnik hitne pomoći.

Snimak ovih tela možete pogledati OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.