SOFIJA JE UZELA MOBILNI TELEFON I POČELA JE DA JOJ CURI KRV IZ NOSA: Više se nije sećala ničega, dijagnoza je UŽAS!
Kada se sve to desilo, bila sam izgubljena i šokirana, Foto: Printscreen

zastrašujuće

SOFIJA JE UZELA MOBILNI TELEFON I POČELA JE DA JOJ CURI KRV IZ NOSA: Više se nije sećala ničega, dijagnoza je UŽAS!

Ubrzo nije mogla ni da prepozna svog dečka Džonatana

Objavljeno:

Sofija Klejton (26) imala je krvarenje iz nosa koje je uzrokovalo da se njen mozak diskonektuje od njenog nervnog sistema. Za nekoliko minuta, zaboravila je sve - šifru za telefon, datum i svoje ime, i odmah je odvezena u bolnicu.

Ubrzo nije mogla ni da prepozna svog dečka Džonatana sa kojim je bila u vezi dve godine. On je zato napravio fotografije njihovih najvažnijih trenutaka i vodio je na njihova zajednička mesta, a čak ju je ponovo pitao da mu bude devojka.

Sofija se sada polako vraća normalnom životu.

- Kada se sve to desilo, bila sam izgubljena i šokirana i tužna znajući da sam zaboravila sve što sam do tada znala, posebno što nisam znala uzrok . Moje stanje je prilično retko i dalje se ispituje i veoma je frustrirajuće kada doktori ne mogu da mi kažu zašto mi se to desilo i da li će mi se sećanje ikada vratiti - rekla je Sofi.

Pre nego što je doživela kobno krvarenje iz nosa, Sofi je bila zdrava, redovno je trčala i odlazila na posao.Te noći, 6. novembra prošle godine, normalno se spremala za posao kada joj je iznenada potekla krv iz nosa.

- Mislila sam da nije ništa strašno. Nos mi je krvario oko 20 minuta i čekala sam da mi mama to zaustavi, kada je iznenada krv počela da mi se vidi u levom oku. Oduzela mi se leva strana tela. Mama je odmah pozvala hitnu pomoć jer je mislili da imam šlog. Tada sam je pitala da mi da telefon kako bih se javila na posao da ne dolazim, ali kada je trebalo da ukucam šifru, jednostavno nisam mogla da se setim - odvezli su je u bolnicu i tamo je utvrđeno da ima neurološki poremećaj u kojem su signali između mozga i neurološkog sistema prekinuti, prenosi Mirror.

Ispostavilo se da je verovatno rođena sa tim, i da je ovo odvajanje moglo desiti bilo kada, a da je kod nje to uzrokovalo krvarenje iz nosa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.