NIJE MOGAO DA PODNESE IZOLACIJU: Majka pronašla sina (15) mrtvog, njegove poslednje reči lede krv u žilama!
Kijan Sautvej, Foto: Facebook printscreen

horor u velsu

NIJE MOGAO DA PODNESE IZOLACIJU: Majka pronašla sina (15) mrtvog, njegove poslednje reči lede krv u žilama!

Talentovani kik bokser Kjan Sautvaj, iz Ronde u Južnom Velsu, rekao je svojoj majci da želi da "ubrza sve to" kada se donesu pravila o socijalnoj distanci

Objavljeno:

Skrhana majka danas je rekla da je pronašla svog 15-godišnjeg sina mrtvog nakon što se tokom karantina zbog koronavirusa osetio "izolovano od sveta".

Talentovani kik bokser Kjan Sautvaj, iz Ronde u Južnom Velsu, rekao je svojoj majci da želi da "ubrza sve to" kada se donesu pravila o socijalnoj distanci.

Kjan je pronađen mrtav pet dana kasnije, 31. marta, ostavljajući iza sebe ožalošćenu porodicu i 40-godišnju majku Žolin.

Njegova smrt je drugo samoubistvo povezano sa zatvaranjem koronavirusa u Britaniji, nakon što se ekstrovertirani čovek sa bipolarnim poremećajem ubio u izolaciji, nakon što mu je porodica rekla da ga je usamljenost "gurnula preko ivice".

- Bilo je tako neočekivano, mislim da smo i dalje u šoku. Umorni smo. Trebamo ljude da znamo da Kjan nije patio od problema mentalnog zdravlja, nije bio u depresiji. - rekla je njegova majka.

Mislio je na svakoga i voleo je da bude napolju, rekla je ona i dodala:

- Bio je neverovatan. Bio je velikodušan, neverovatno dobar brat Darseiju, stalno mu je čuvao leđa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.