OBOŽAVAO SAM ĆERKU, ALI ONDA SAM SAZNAO DA JE NJEN PRAVI OTAC 13-GODIŠNJAK! Neverovatna ispovest Danijela!
Supruga je krila užasnu tajnu, Foto: Facebook printscreen

KAKVA PRIČA

OBOŽAVAO SAM ĆERKU, ALI ONDA SAM SAZNAO DA JE NJEN PRAVI OTAC 13-GODIŠNJAK! Neverovatna ispovest Danijela!

On nije otac, a Lea (20) je imala protuzakonitu aferu s 13-godišnjim dečakom...

Objavljeno:

Daniel Robins (21) obožavao je svoju ćerkicu, imao je velike planove za nju, sebe i svoju suprugu Leu Kordis.

Sve do dana kada je saznao užasnu istinu, piše The Sun. On nije otac, a Lea (20) je imala protuzakonitu aferu s 13-godišnjim dečakom. DNK test je pokazao da je tinejdžer otac.

- Bio sam potpuno uništen. Prvo sam saznao da devojčica nije moja, onda su me odvojili od nje...

Bez obzira na bol koju oseća, Dan tvrdi kako Lea nije loša osoba i kako ne želi da ode u zatvor.

- Boli me užasno, imao sam odličan život i sve je išlo tako dobro. Siguran posao, lep dom, odlična veza i prekrasna čerka. Samo odjednom sve se promenilo i otišlo od mene - moje dete, žena, dom i posao. Šta mi je ostalo?

Dan je upoznao Leu kada su bili na koledžu 2015. godine, a na početku 2017. je raskinuo s devojkom koja je radila kao vaspitačica u vrtiću tokom studija i volontirala kao dadilja.

Tada 17-godišnja Lea čuvala je tinejdžera kojeg je ubrzo 'napala' jedne večeri kada je igrao Xbox u svojoj sobi. Ispričao je na sudu kako mu je skinula pantalone i preklinjala za seks koji se zatim dogodio na njegovom krevetu. Nastavila ga je maltretirati dva, tri puta mesečno čak i nakon što je obnovila vezu s Danom. Slala je dečaku poruke pune komplimenata i govorila mu da ga voli, ali samo nekoliko nedelja kon seksa s njim, saopštila je Danu da je trudna.

foto: Facebook printscreen

Verujući da je on otac, insistirao je da se venčaju pre nego se dete rodi.

- Nisam planirao ovako mlad postati otac i muž, ali bio sam jako siguran u ono što radim. Nisam se mogao zamisliti ni sa kim drugim. Verovao sam Lei, ona je verovala meni i bila je trudna. Mislio sam da ovo trebamo da uradimo onako kako se to inače radi. Zašto ne bismo osnovali porodicu?

Pet meseci pre nego se dete rodilo par se venčao uz nekoliko prijatelja i porodice.

- Venčanje smo malo požurili, ali imam lepe uspomene od tog dana. Rođenje ćerke bilo mi je nezaboravno. Uživao sam u svakom trenutku očinstva. Sve do DNK testiranja...

U julu 2018. godine Lea i Dan su uhapšeni i odvedeni na DNK testiranje koje je dokazalo da on nije otac, već tinejdžer kojeg je Lea čuvala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.