Top 10 najskupljih automobila: Zveri vredne milione dolara (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

LEDE KRV U ŽILAMA

Top 10 najskupljih automobila: Zveri vredne milione dolara (VIDEO)

Mešavina razmetljivosti, statusa i vrhunske tehnike uveliko su postali način života za vlasnike moćnih automobila
Objavljeno: 21:16h

Najekskluzivniji automobili na svetu predstavljaju nešto mnogo više od običnog prevoznog sredstva. Pokretna umetnička dela tehnologije objedinjuju oko sebe neke posebne prioritete dostupne veoma malom broju ljudi. Mešavina razmetljivosti, statusa i vrhunske tehnike uveliko su postali način života za vlasnike moćnih automobila. Sve kritike na stranu, vredi odvojiti trenutak i pobrojati aktuelne modele automobila od kojih zastaje dah. Radi jasnijeg razumevanja, lista je sačinjena od modela koji imaju dozvolu da se legalno nađu na putevima širom sveta. Neće vam biti dobro: Kineska luksuzna limuzina skuplja od Rols-Rojsa (FOTO) (VIDEO) 10. Lamborgini Centenario LP 770-4 - 1,9 miliona dolara Feručio Lambordžini, čovek koji je osnovao jedan od najpoznatijih italijanskih automobilskih brendova, proslavio bi 100 godina u 2016. Povodom jubileja, fabrika Lambordžini predstavlja Centenario, automobil vredan 1.9 miliona dolara, koji se oseća prijatno na trkačkoj stazi, ali i u svakodnevnom saobraćaju. Pored svega toga, predstavlja i odličan izbor za poster na sobnom zidu.

Duži, uopšteno gledano veći, ali lakši težinski od Aventadora, karbonski elementi doprinose da Centenario bude funkcionalan dok ispunjava visoke estetske kriterijume. fabrike
Jedan je Ferari: Najbolji model koji su ikada napravili je pred vama (VIDEO) (FOTO) Kada je reč o snazi, Centenario u sebi nosi najekstremniji motor koji je Lambordžini ikada napravio, 6.5 litarski V12 koji proizvodi visokih 770 konjskih snaga pri 8600 obrtaja po minuti.
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.