SEĆATE SE MILIJARDERA KOJI JE U NAPADU IZGUBIO TROJE DECE? Sada su u njegovu porodicu konačno stigle LEPE VESTI!
Povlsen sa suprugom, Foto: AP

PREŽIVEO TRAGEDIJU

SEĆATE SE MILIJARDERA KOJI JE U NAPADU IZGUBIO TROJE DECE? Sada su u njegovu porodicu konačno stigle LEPE VESTI!

Troje dece Alma, Agnes i Alfred poginulo je u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanki

Objavljeno:

Danski milijarder Anders Holh Povlsen (47) i njegova supruga En, u maju prošle godine suočili su se s velikom porodičnom tragedijom.

Njihovo troje dece Alma, Agnes i Alfred poginulo je u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanki. Samo je najstarija ćerka Astrid preživela, a sad je u porodicu stiglo i pojačanje.

Nešto manje od godinu dana od bombaškog napada, 'Kralj Škotske', kako nazivaju Povlsena, i En postali su roditelji bliznakinja.

- En i Anders Holh Povlsen postali su roditelji dve zdrave devojčice, nakon lake trudnoće i poroda bez komplikacija. Porodica je punog srca dočekala dva mala čuda. Jako su uzbuđeni što će upoznavati devojčice i što su došle kao potvrda života - stoji u saopštenju njihove lične sekretarke Kristine Monster.

Još uvek se ne znaju imena devojčica koja su se rodila u utorak, a Anders i En opisali su ih kao 'dva mala čuda'.

Povlsen je vlasnik modnog lanca Bestseller, a i najveći je zemljoposednik u Škotskoj. Takođe, najveći je deoničar Asosa, online trgovine za odeću i kozmetiku.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na oko 5,8 milijardi dolara. Svoje bogatstvo nasledio je od roditelja, a u Škotsku je odlučio da ulaže jer se još kao dete zaljubio u tu zemlju.

Podsetimo, u terorističkim napadima za Uskrs 2019. u Šri Lanki poginulo je najmanje 290 ljudi, a ranjeno je najmanje 500. Sedam bombaša samoubica raznelo se u crkvama i luksuznim hotelima. Turističke agencije su navodno upozorili kako terorističke grupe planiraju bombaške napade te da su moguće mete turističke atrakcije, hoteli, restorani i aerodromi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.