GRLIO SAM SE SA VAŠOM ŽENOM I TO NIJE SVE! Princ Hari dobio pismo o kojem BRUJI CEO SVET (VIDEO)
Aker je odvažan mladić, Foto: Instagram printscreen

neočekivano pismo

GRLIO SAM SE SA VAŠOM ŽENOM I TO NIJE SVE! Princ Hari dobio pismo o kojem BRUJI CEO SVET (VIDEO)

Ovaj šarmantni učenik otvoreno je govorio pred svojim vršnjacima

Objavljeno:

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa doživeli su iznenađenje o kojem se i te kako priča širom planete, a naročito u Britaniji.

Pre nekoliko dana supruga princa Harija, Megan Markl, pojavila se neočekivano u jednoj školi u Dagenhemu povodom Dana žena, kako bi s učenicima razgovarala o ravnopravnosti polova i ljudskim pravima.

Ona je provela nekoliko zabavnih sati sa tinejdžerima, fotografisala se sa njima, održala im govor, a potom pitala ima li u nekog "hrabrog, mladog muškarca" koji bi se popeo na binu i pričao o ulozi muškaraca i dečaka prilikom događaja kao što je obeležavanje Međunarodnog dana žena. Izazov je prihvatio Aker Okoje (16).

Ovaj šarmantni učenik otvoreno je govorio pred svojim vršnjacima, a potom prokomentarisao kako je Megan Markl veoma lepa, nakon čega ga je ona zagrlila. Okoje je nakon toga dosta razmišljao i zaključio da je možda prekršio pravila, pa je rešio da se obrati direktno princu Hariju, vojvodi od Saseksa.

- Nadam se da vam ne smeta što sam se grlio s vašom ženom - napisao je Okoje u pismu Meganinom suprugu i objasnio da je bio preplavljen emocijama i šokiran što je ona došla u njegovu školu. Mladić je dodao da je vojvotkinja od Saseksa njegova inspiracija i da se nada da će jednog dana upoznati i princa Harija. Predstavnici medija kontaktirali su s Okojeom, koji je za "ET" rekao da je pismo poslao jer je "smatrao da je to pristojno".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.