PERVERZNJAK JOJ JE PLATIO DA MU POŠALJE GOLE FOTOGRAFIJE: Ono što je dobio nikako NIJE OČEKIVAO (FOTO)
Nasamarila je perverznjaka, Foto: Facebook printscreen

NAŠALILI SE

PERVERZNJAK JOJ JE PLATIO DA MU POŠALJE GOLE FOTOGRAFIJE: Ono što je dobio nikako NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Morgan mu je poslala upravo ono što je tražio, iako to verovatno nije očekivao

Objavljeno:

Muž i supruga kojima se javio nepoznati muškarac i tražio od nje da mu pošalje svoje gole fotografije, odlučili su se našaliti s njim, a njihova objava postala je viralna na Fejsbuku.

Krajem prošlog meseca Morgan Karington primila je neobičnu poruku od neznanca na Instagramu. On uopšte nije oklevao i odmah ju je pitao hoće li mu prodati svoje gole fotografije.

Nakon što je odbila, odlučio ju je pitati još nekoliko puta, dodavši nekoliko komplimenata na njen račun. Morgan i njen muž Jordan tad su došli na ideju da se zezaju s tipom pa ga je ona pitala bi li platio za njegove fotografije.

- Ako vidim i tebe, onda može - odgovorio je on.

Zatim su dogovorili cenu od 25 dolara, a Morgan mu je poslala upravo ono što je tražio, iako to verovatno nije očekivao.

Nakon toga muškarac je čak uputio kompliment za pozadinu njenog supruga iako je bio vidno razočaran jer nema njnih golih fotografija.

- Lol, dobio si što si tražio. Golišave fotografije mog muža sa mnom na njima - odgovorila je, a on je priznao da je u pravu.

Jordan je screenshotove objavio na Fejsu, gde je zahvalio nepoznatom muškarcu na 25 dolara, a njegova objava podeljena je gotovo sto hiljada puta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.