BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE 17 GODINA: Onda im je jedan KOMENTAR NA FEJSBUKU potpuno preokrenuo život! (FOTO)
Latoja i Ešli, Foto: Facebook printscreen

život piše drame

BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE 17 GODINA: Onda im je jedan KOMENTAR NA FEJSBUKU potpuno preokrenuo život! (FOTO)

Latoja Vimberli (29) i Ešli Tomas (31) saznale su nešto neverovatno!

Objavljeno:

Dve najbolje prijateljice koje su se upoznale u srednjoj školi pre 17 godina saznale su da su sestre nakon što je porodična prijateljica njihovog oca komentarisala sliku na Fejsbuku.

Latoja Vimberli (29) i Ešli Tomas (31), obe iz Filadelfije, u januaru su podelile zajedničke fotografije s Latojine veridbe na Fejsbuku. Na nekima je bio i Latojin otac, Kenet Viberli (48).

Petnaest godina Ešli je znala da čovek s kojim živi u istom domaćinstvu nije njen biološki otac. Ustanovilo se da je otac njene najbolje prijateljice, Kenet Vimberli i njen biološki otac.

Najbolja prijateljica Ešline pokojne majke je, videvši fotografiju komentarisala kako otpre poznaje Latojinog oca te da nije imala pojma da joj je otac. Devojci je rekla i da su se ona i Ešlina majka družile s njim u mladosti.

- U tom sam trenutku shvatila da nešto ne štima. Zamolila sam gospođu da mi pošalje fotografiju najbolje majčine prijateljice te sam je pokazala ocu, pitavši ga prepoznaje li je - rekla je Ešli.

Kenet je odmah prepoznao ženu. A kasnije, kada mu je pokazana fotografija Ešline majke, prepoznao je i nju. Zapravo, kazao je da je s obema imao kratku romantičnu vezu.

Shvativši da je otac imao kratku vezu s Ešlinom majkom Mišel, Latoja je od Keneta zatražila da obavi DNK testiranje. Dana 21. februara stigli su rezultati koji su potvrdili da je on zaista Ešlin biološki otac.

- Kad mi je Kenet kazao da je moj otac, isprva mi je bilo teško to prihvatiti i shvatiti - rekla je.

On joj je objasnio da mu njena majka nikad nije rekla da je trudna nakon njihove kratke tinejdžerske veze.

- Srećan sam što je Ešli moja kći. I svi su srećni što je ona deo porodice. To je jednostavno Božje delo - kazao je.

U objavi na Fejsbuku Latoja je napisala:

- Ljudi su godinama govorili da smo slične i ispitivali nas jesmo li sestre, a mi smo uvek odgovarale negativno. No sada se ispostavilo da ipak jesmo! Zato toliko nalikujemo i zbog toga smo od šestog razreda nerazdvojne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.