OVIM RODITELJIMA SE DOGODILO NEŠTO JAKO, JAKO RETKO: Šanse za ovo su 1 u 2 MILIONA!
Doživeli pravu retkost!, Foto: Facebook printscreen / Lindsey Demchak

KAKVA PRIČA!

OVIM RODITELJIMA SE DOGODILO NEŠTO JAKO, JAKO RETKO: Šanse za ovo su 1 u 2 MILIONA!

Da li je moguće?

Objavljeno:

Da grom može da udari dva puta u isto mesto na svojoj su koži iskusili Lindsi i Dejn Demčak iz Bruklina, koji su ponosni roditelji dvoje dece, oboje rođenih 29. februara - u razmaku u četiri godine.

Dan koji se dodaje u prestupnoj godini svakako je zanimljiv rođendan, a Lindsi je prvo rodila sina Omrija 29. februara 2016. Prošlog vikenda njihovoj se porodici pridružila i ćerka Skaut. Ona je tako rođena 29. februara 2020. godine, piše CNN.

- Duboko u sebi želela sam da se tako nešto dogodi i uvek sam se šalio sa svojom ženom da će nam i ćerla biti rođena tada. Drugi su nam rekli da su izgled nešto tipa 1 na 2 miliona , pa nekako nisam verovao da je to moguće - rekao je Dejn.

No, ono što par nije očekivao je da će njihova ćerla stići tako rano. Zapravo su im lekari rekli kako bi Skaut trebalo da se rodi 4. marta, no ona je ipak požurila da podeli svoj rođendan s bratom.

Porodica je upravo postavila ukrase za Omrijev rođendan kada je Lindsi dobila trudove rano ujutro.

- Ponovno 29. februara , ma nema šanse - rekao je Dejn.

Međutim, Lindsi je ipak rodila i to slatku devojčicu tešku 3,2 kilograma.

Što se tiče toga kad će porodica slaviti dečje rođendane, par ne brine - Omrijev rođendan nameravaju da slave 28. februara svake godine, dok će Scoutin obilježavati 1. marta, jer čemu se veseliti tek jedan dan u godini kad mogu dva?

- Nadam se da će deca tu tradiciju nastaviti kroz svoj život i da će ih činjenica da su rođeni na isti dan dodatno zbližiti - rekao je Dane.

Oni nisu jedini u porodici koji imaju rođendan u februaru, naime Lindsi je rođena 26. februara, a njena majka 28. febrara. Pridodaju li proslavama i Danu zaljubljenih koje se slavi 14. tog meseca, porodici bi to mogao biti iscrpljujuć mesec, no oni mu se svakako vesele.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.